Yandex Metrica

BAT grubu sigaralara zam geldi mi 6 Mayıs? Dunhill, Kent, Lucky Strike, Rothmans, Winfield paket fiyatları ne kadar oldu?

BAT grubu sigaralara zam geldi mi 6 Mayıs? Dunhill, Kent, Lucky Strike, Rothmans, Winfield paket fiyatları ne kadar oldu?

Son zamanlarda sigara fiyatlarındaki artış vatandaşın ekonomik açıdan sıkıntıya soktu. BAT grubu sigaralara yapılan zam gündeme geldi. Peki, BAT grubu sigaralara zam geldi mi 6 Mayıs? Dunhill, Kent, Lucky Strike, Rothmans, Winfield paket fiyatları ne kadar oldu?

Ekonomi

14.05.2024, 15:58

Sigara fiyatları, her zaman ilgi çeken ve merak edilen bir konu olmuştur. Vatandaş, güncel fiyatları, son değişiklikleri ve farklı markalardaki fiyatları öğrenmek için düzenli olarak araştırma yaparlar.

Son dönemde özellikle, boykot haberleriyle gündeme gelen BAT grubu sigaraların fiyatları, yoğun bir şekilde takip ediliyor. Peki, BAT grubu sigaralara zam geldi mi 6 Mayıs? Dunhill, Kent, Lucky Strike, Rothmans, Winfield paket fiyatları ne kadar oldu?

Evde bakım maaşı alanlar dikkat: Bakanlık duyurdu: Ödemeler bugün hesaplarda Evde bakım maaşı alanlar dikkat: Bakanlık duyurdu: Ödemeler bugün hesaplarda Haberi Görüntüle

BAT GRUBU EN PAHALI VE EN UCUZ SİGARA FİYATI

BAT grubu fiyat listesinde herhangi bir değişiklik olmamış görünüyor. En düşük sigara fiyatı 56 lira iken, en yüksek sigara fiyatı 72 lira olarak belirlenmiş. 

Piyasada altın tur zamanı: Elini çabuk tutmayan bin pişman olur: O tarihten sonra uçuş modu açılacak Piyasada altın tur zamanı: Elini çabuk tutmayan bin pişman olur:... Haberi Görüntüle

BAT GRUBU SİGARALARA ZAM GELDİ Mİ 6 MAYIS?

BAT grubu sigaralara henüz zam gelmedi. 

Dunhill, Kent, Lucky Strike, Rothmans, Winfield güncel paket fiyatları şu şekildedir;

DUNHILL DOUBLE BLUE için 72 TL, KENT SWITCH DARK BLUE için 60 TL, KENT D RANGE BLUE, GREY, BLUE LONG, GREY LONG için 61 TL, KENT DARK BLUE, DARK BLUE LONG, SWITCH için 61 TL, KENT BLUE, WHITE için 65 TL, KENT SLIMS için tüm ürünlerde 67 TL, ROTHMANS için tüm ürünlerde 57 TL, TEKEL 2000 için tüm ürünlerde 56 TL, TEKEL 2001 için tüm ürünlerde 60 TL, VICEROY için tüm ürünlerde 61 TL, PALL MALL için tüm ürünlerde 61 TL, MALTEPE & SAMSUN için 61 TL.

Benzin, motorin derken şimdi de LPG'ye indirim sinyali: Müjde bu hafta içinde gelebilir Benzin, motorin derken şimdi de LPG'ye indirim sinyali: Müjde bu... Haberi Görüntüle

MARLBORO GÜNCEL FİYATLARI 2024

Güncel Marlboro sigara paket fiyatları şu şekildedir;

Marlboro Edge sigara fiyatı: 65,00 TL

Marlboro Touch sigara fiyatı: 66,00 TL

Paket Marlboro Red/Touch sigara fiyatı: 67,00 TL

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading