Yandex Metrica

Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin Mayıs 2024 yükselmeye devam eder mi?

Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin Mayıs 2024 yükselmeye devam eder mi?

Kripto para piyasasında sert dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Düşüş eğilimine giren Bitcoin bir günde yüzde 10'a yakın değer kazandı. Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin Mayıs 2024 yükselmeye devam eder mi? soruları ise sıkça sorulmaya başlandı. Riskli bir varlık olan kripto para piyasalarındaki oynaklığın devam edip etmeyeceği konusunda uzmanlardan farklı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Ekonomi

13.05.2024, 12:38

Bitcoin geçtiğimiz hafta 56 bin dolara kadar gerilemişti. Bitcoin son bir kaç gündür sert bir yükseliş kaydetti ve 66 bin dolar seviyesine kadar çıktı. Hızlı yükseliş ve düşüşler kritpo para varlıklarının riskli olduğu gerçeğini bir kez daja ortaya koydu. 

Warren Buffett'tan tavsiye alma devri bitti: Yapay zeka sizin yerinize para kazanmaya hazır Warren Buffett'tan tavsiye alma devri bitti: Yapay zeka sizin yerinize... Haberi Görüntüle

BİTCOİN NEDEN DÜŞÜYOR? MAYIS 2024

ABD'den açıklanan veri ile Bitcoin sert bir yükseliş gösterdi. ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verisi FED'in faiz kararlarına yön veren en önemli verilerin başında görülüyor. Beklentilerin altında gerçekeşen tarım dışı istihdam verisi FED'in faiz indirimi kararını geciktirebilir. Bu durum Bitcoin'de sert yükselişe neden oldu. ABD'den gelen faiz indirimleri kripto para piyasası tarafından da yakından takip ediliyor.

Beşiktaş hisselerine ne oluyor? Aralıksız düşüşte 20 liraya kadar geldi Beşiktaş hisselerine ne oluyor? Aralıksız düşüşte 20 liraya kadar geldi Haberi Görüntüle

BİTCOİN YÜKSELİR Mİ, DÜŞER Mİ?

Bitcoin'in serüveni konusunda uzmanlar temkinli konuşuyor. ABD'deki verilerden oldukça etkilenen Bitcoinde yaşanan sert dalgalanma yatırımcıları korkutuyor. Uzmanlar bitcoin ve kripto para piyasasının riskli olduğu gerçeğini bir kez daha vurguladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading