Yandex Metrica

EMEKLİNİN BEKLEDİĞİ EK ZAM! Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Seçime sayılı günler kala ek zam haberi böyle duyuruldu!

EMEKLİNİN BEKLEDİĞİ EK ZAM! Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Seçime sayılı günler kala ek zam haberi böyle duyuruldu!

Geçtiğimiz ay kök maaşın 10 bin TL olmasıyla rahat bir nefes alan emekliler, Ocak ve Temmuz olmak üzere yılda 2 kez zam alıyor. Hükümet emeklilerin yükünü hafifletmek için ek zam üzerinde çalışmalar yapıyor. Milyonlarca emekli Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelecek ek zam müjdesini beklemekte. Buna göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta mitinginde, "Enflasyon düştükçe ekonomideki olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız" ifadelerini kullandı. Öte yandan emekliye ek zam hakkında Ak Parti'den de bir açıklama geldi. 

Ekonomi

03.04.2024, 18:07

Milyonlarca emekli, Meclis'ten çıkacak yeni düzenlemeyi dört gözle beklerken Ak Parti'den emeklileri heyecanlandıracak açıklama geldi.

Katıldığı bir televizyon programında Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, emeklilere müjdeli haberin sinyalini verirken AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok tarafından da emeklileri sevindirecek bir açıklama yapıldı. 

4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları neler? 4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları... Haberi Görüntüle

“CUMHURBAŞKANIMIZ İLE KONUŞTUM”

Altınok tarafından emeklileri heyecanlandıran önemli bir açıklama geldi. Altınok, “Biliyorsunuz TBMM kapalı ve emeklilerle ilgili karar Meclis'te alınıyor. Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak. Emekliler bizim başımızın tacı. İki gündür Sayın Cumhurbaşkanımız ile beraberdik. Emeklilerin derdini yine çözerse AK Parti ve sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan çözer” ifadelerini kullandı.

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

BİR AÇIKLAMA DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yerel seçim çalışmaları kapsamında Isparta'da düzenlediği mitingde hem çalışanlara hem de emeklilere müjde verdi. Erdoğan "Enflasyon düştükçe ekonomideki olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız" dedi.

 

Habere Tepki Ver

4

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading