Yandex Metrica

Emekli bayram ödemeleri ne zaman, hangi tarihte yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi hesaba ne zaman gelir?

Emekli bayram ödemeleri ne zaman, hangi tarihte yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi hesaba ne zaman gelir?

Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmeleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Milyonlarca emekli, ödemelerin hangi tarihte hesaplarına geçeceğini merak ediyor. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde verilen emekli bayram ikramiyelerine yapılan zam da artık yürürlüğe girdi. Peki, Emekli bayram ödemeleri ne zaman, hangi tarihte yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi hesaba ne zaman gelir?

Ekonomi

16.03.2024, 23:33

2024 zamlı emekli bayram ikramiyeleri için geri sayım devam ediyor.  Peki, Emekli bayram ödemeleri ne zaman, hangi tarihte yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi hesaba ne zaman gelir?

Tüketiciyi aldatan reklamlara af yok! Ticaret Bakanlığı ceza yağdırdı Tüketiciyi aldatan reklamlara af yok! Ticaret Bakanlığı ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM ÖDEMELERİ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE YATACAK 2024?

Emeklilerin bayram ikramiyesini 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükselten kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

7499 Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. Emeklilerin bayram ikramiyesini artıran madde de bu kanun içerisinde yer alarak yürürlüğe girdi.

Kelepir arsa! Kiradan daha ucuza geliyor: Milli Emlak duyurdu Kelepir arsa! Kiradan daha ucuza geliyor: Milli Emlak duyurdu Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ HESABA NE ZAMAN GELİR?

Emekliye bayram ikramiyelerinin bayramdan önceki hafta (1-9 Nisan tarihleri arasında) hesaplara yatması bekleniyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız. " ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading