Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emekli Bayram ikramiyesi belli oldu! Seçim sonrası güncel bayram ikramiyesi hesabınıza yatacak…

Emekli Bayram ikramiyesi belli oldu! Seçim sonrası güncel bayram ikramiyesi hesabınıza yatacak…

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları resmen belli oldu. 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Seçimlerin ardından Bayram ikramiyeleri sıkça gündeme gelmeye başladı. İşte emekliye yapılacak o bayram ikramiyesi…

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

28 Mayıs günü yapılan seçimlerde oy çoğunluğunu alan Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı oldu. Seçimlerin ardından emekli vatandaşlar bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağını ve ne zaman yatacağını arama motorlarında araştırmaya başladı.

Devletten vatandaşlara elektrik faturası desteği: Her ay 438 TL paranızı... Haberi Görüntüle

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrasında, zamlı bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihler belli olmuştu. Bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran’da başlayacak. Buna göre; Kurban Bayramı ikramiyesi yine bayram öncesi Haziran ayı içerisinde emekli vatandaşların hesaplarına yatırılacak. İkramiyelerin bayramdan 1 hafta önce yani 21 Haziran Çarşamba gününden itibaren hesaplara yatırılması bekleniyor. Emekliler Kurban Bayramı öncesi bayram ikramiye ödemelerini alacaklar. Ödemelerin 2 Bin TL  olması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading