Yandex Metrica

Sitede Ara

Dolar yeni güne kaç liradan başladı? Rusya-Ukrayna krizi doları ne kadar etkileyecek?

Dolar yeni güne kaç liradan başladı? Rusya-Ukrayna krizi doları ne kadar etkileyecek?

Dolar/TL yeni güne 13.58 liranın üzerinde başladı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:49

Küresel piyasalarda Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim fiyatlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ABD’den yapılan bir açıklamada Rusya’nın Ukrayna’ya saldıracağı ifade edilmişti.

Rusya’dan konuyla ilişkin olarak yalanlama gelse de jeopolitik risklerin tırmanışa geçmesiyle birlikte yatırımcılar riskli varlıklardan kaçınarak güvenli liman olarak görülen altına yöneldi.

Çalışan annelere bakıcı desteği netleşti: O şartları sağlayanlara 325 euro destek... Çalışan annelere bakıcı desteği netleşti: O şartları sağlayanlara 325 euro... Haberi Görüntüle

YATAY SEYREDİYOR

Dolar endeksi geçtiğimiz gün yükseliş kaydederek 96.430’a kadar yükselmişti. 6 gelişmiş ülke para birimine karşı doların hareketinin incelendiği dolar endeksi bugün yatay seyrederek 96.250 seviyesinde hareket ediyor.

Dev rafineri bir kez daha vuruldu, petrol ülkesinde kıtlık başladı: Yakıt fiyatları yükselecek mi? Dev rafineri bir kez daha vuruldu, petrol ülkesinde kıtlık başladı:... Haberi Görüntüle

13.58 LİRANIN ÜZERİNDE İŞLEM GÖRÜYOR

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 13.58 liranın üzerinde başladı. Kur şu dakikalarda yatay bir seyir izleyerek 13.58 liradan işlem görüyor. Dolar/TL’de gün içerisinde en düşük 13.56 lira, en yüksek ise 13.61 lira seviyeleri görüldü. Euro ise aynı dakikalarda 15.38 lira ile sakin seyrediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading