Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'indirim' çağrısına ilk yanıt ŞOK marketten

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'indirim' çağrısına ilk yanıt ŞOK marketten

Döviz kurundaki sert düşüş sonrası marketlere yapılan indirim çağrılarına ilk olumlu yanıt veren Şok Market oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazartesi günü Kabine Toplantısı'ndan ardından ekonomi ile ilgili alınan tedbirlere yönelik yaptğı açıklamayla birlikte döviz kurunda sert düşüş yaşandı. 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından birçok sektörde fiyatların düşmesi beklenirken zincir marketler grubu ŞOK'tan flaş bir hamle geldi.

Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Haberi Görüntüle

'FİYAT İNDİRİMİ YAPILDI'

ŞOK Market'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Her zaman yapılan fiyat indirim kampanyalarına ek olarak, döviz kurunun düşmesi kaynaklı, temel tüketim ürünlerinde fiyat indirimi yapıldı. Bununla birlikte sürekli uyguladığımız fiyat indirim kampanyaları ve her gün düşük fiyatları müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz."

Çalışmalar başladı! Siirt'te petrol arama sondajı yapılacak Çalışmalar başladı! Siirt'te petrol arama sondajı yapılacak Haberi Görüntüle

AĞIR YAPTIRIMLAR KAPIDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı açıklamada etiketlerde indirime gidilmemesi halinde ağır yaptırımların uygunlacağını ifade etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading