Yandex Metrica

Cumartesi günü açıklanacak! Emekli maaşlarına seyyanen zam geliyor... 4a, 4b, 4c'lilere müjdeyi Erdoağan verecek!

Milyonlarca emekli emekli maaşlarına yapılacak olan düzenlemeleri beklerken kulislerden öyle bir iddia geldi ki...  Emekliye seyyanen zam için gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Mart'ta gerçekleştireceği büyük Ankara mitingine çevrilirken, kulis bilgilerinden ise ilk rakam sızdırıldı. Peki emekli maaşlarına kaç TL zam yapılacak? Emekli maaşlarına  seyannen zam yapılacak mı? 

Ekonomi

23.04.2024, 16:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yılı emekliler yılı olarak ilan etmesinden sonra 16 milyon emeklide seyannen zam beklentisi oluştu. En düşük emekli maaşının 10 bin TL olduğu Türkiye'de emekli maaşlarına yeni bir düzenleme olacağı iddiae edildi.

Bakan Şimşek Suudi Arabistan'a gitti: Riyad'da düzenlenecek İslam Kalkınma Bankası toplantılarına katılacak Bakan Şimşek Suudi Arabistan'a gitti: Riyad'da düzenlenecek İslam Kalkınma Bankası... Haberi Görüntüle

ZAM CUMARTESİ GÜNÜ AÇIKLAYACAK

Ankara kulislerinden elde edilen bilgilere göre emekliye seyyanen zamı açıklaması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Mart'ta gerçekleştireceği büyük Ankara mitingine emeklilere müjdeyi verecek. 

Bakan Şimşek'ten ABD ile kritik temas: Yatırımların derinleştirilmesi ele alındı Bakan Şimşek'ten ABD ile kritik temas: Yatırımların derinleştirilmesi ele alındı Haberi Görüntüle

AK PARTİLİ İSİMDEN EMEKLİ MAAŞLARINA ZAM AÇIKLAMASI

Emekli maaşlarına gelmesi muhtemek seyyanen zamma ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin "Vatandaşımızın derdi neyse, gündemi neyse bize ne geliyorsa biz bunu masaya koyup değerlendirmemizi yapıyoruz.Bununla ilgili çalışmalar olgunlaştığında Sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır. Emekliler ile ilgili beklentilerin farkındayız" ifadelerini kullandı.

Döviz bürosu çalışanından büyük hata: Tam 50 bin TL'ye mal oldu Döviz bürosu çalışanından büyük hata: Tam 50 bin TL'ye mal... Haberi Görüntüle

"EMEKLİLERE İYİLEŞTİRME YAPILACAK"

Öte yandan emekli maaşlarına ilişkin açıklama yapan Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Altınok, "Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz.Bayram ikramiyesiyle ilgili bir rakam telaffuz etmedi. Durumu biraz konuştum. Cumhurbaşkanımız da olayın farkında" şeklinde konuştu.

ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin dolara yükselecek ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE 4.500 LİRA  SEYYANEN ZAM YAPILACAK  

Ankara kulislerinden gelen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumartesi günü  Ankara mitinginde emekli maaşlarına ek 4.500 TL seyyanen zam yapılacağını aktardı. 

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading