Yandex Metrica

Çalışanlar acele etmeyin: Promosyonlar ocak ayında 35 bin liraya çıkıyor! İşte promosyonlarla ilgili detay

Çalışanlar acele etmeyin: Promosyonlar ocak ayında 35 bin liraya çıkıyor! İşte promosyonlarla ilgili detay

Bankalar bu yıl promosyon yarışına girdi. Promosyon anlaşmalarına bir yenisi daha ekleniyor. Anlaşma kapsamında 35 bin TL ödenmesine karar verildi. Ödemelerin Ocak ayında yapılacağı bildirildi. Peki yüksek maaş promosyonundan kimler yararlanabilecek? İşte maaş promosyonu hakkında detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 19:53

Bankalar bu yıl oldukça yüksek maaş promosyonları veriyor. Maaş promosyonu konusu, vatandaşların gündemindeki en önemli konular arasında yer almaya devam ediyor. Bankalar promosyon konusunda adeta birbiriyle yarışırken, her geçen gün yeni bir rekor promosyon ücreti anlaşmasına imza atılıyor. Promosyon konusuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Promosyon ücreti anlaşmasının sağlandığı ve 34 bin TL olarak kabul edilen ücretin Ocak ayında hesaplara yatırılacağı belirtildi. Promosyon ücretinden kimlerin yararlanabileceği merak konusu oldu.

O ürüne çok büyük zam geldi! Almak isteyenler için yeni fiyat tarifesi açıklandı O ürüne çok büyük zam geldi! Almak isteyenler için yeni... Haberi Görüntüle

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 35 BİN TL ÖDENECEK

Eskişehir'de Akbank ile 8 bin 530 sağlık çalışanını kapsayan banka promosyon anlaşması imzalandı. Bu kapsamda sağlık müdürlüğü bünyesinde çalışanlara ocak ayında peşin olarak 3 yıl için 35 bin 200 TL yatırılacak.

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İl Sağlık Müdürlüğü ve tüm bağlı birimler maaş promosyon ihalesi sonucundan QNB Finansbank'ın 35 bin lira, Akbank'ın ise  35 bin 200 lira teklif vererek son ikiye kaldıklarını aktardı.

Köksal, sürecin sonunda  İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ile en büyük 3 kamu sendika başkanları olarak Niyazi Ömür Yüce ve Birtürk Özkavak ile birlikte değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

"Her ne kadar beklentinin altında miktar görülse de emsalimiz İl Sağlık Müdürlükleri özelinde Türkiye rekoru kırılmıştır. Beklentilerin altında kalan banka maaş promosyon ihalesi sonucunda ortak hareket etme kararı alınarak 7 günlük ihale kesinleşme süresinde birtakım girişimlerde bulunulacaktır. Sağlık çalışanlarının fikir ve görüş alışverişi yaparak istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğiz. Tüm çalışanlarımızın bu post altında yorum yapmasını rica ederiz."

Köksal, promosyonları artırmak için girişimlerde bulunduklarını da kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading