Yandex Metrica

O ürüne çok büyük zam geldi! Almak isteyenler için yeni fiyat tarifesi açıklandı

O ürüne çok büyük zam geldi! Almak isteyenler için yeni fiyat tarifesi açıklandı

Et ve Süt Kurumu (ESK) et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yeni bir zam yapıldı. Gelen zamlar sonrasında vatandaşlar et ve süt ürünlerinin güncel fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, zam sonrasında yeni fiyatlar ne oldu?

Ekonomi

28.04.2024, 06:33

Kurban Bayramı öncesinde et ürünlerine büyük zam geldi. Sabah saatlerinde et almak için ESK'ya giden vatandaşlar güncel fiyatları görünce şoke oldular. Et fiyatlarına yüzde 25 oranında zam geldiği aktarıldı. Peki güncel et fiyatları ne kadar oldu? 

Yastığının altında gram altın biriktirenler dikkat! Daha önce görülmemiş yükseliş olacak Yastığının altında gram altın biriktirenler dikkat! Daha önce görülmemiş yükseliş... Haberi Görüntüle

ET FİYTARLARINA YÜZDE 25 ZAM

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren ESK, et fiyatlarına zam yapıldığını açıkladı. Konuya ilişkin aktarılan bilgilere göre kıyma, bonfile, biftek, kuşbaşı, tavuk kanadı, pirzola gibi pek çok üründe fiyatlar güncellendi.

Merkez Bankası'nın açıklamasından sonra hesaplar sil baştan değişti! İşte memur ve emekliyi temmuzda bekleyen zam oranı Merkez Bankası'nın açıklamasından sonra hesaplar sil baştan değişti! İşte memur... Haberi Görüntüle

ET FİYATLARINA YÜZDE 25 ZAM GELDİ

ESK’nın aktardığı yeni rakamlara göre kıyma fiyatı 279 TL'ye, kuşbaşı fiyatı 319 TL'ye, sığır bifteğin fiyatı 405 TL'ye, pirzolanın fiyatı 450 TL'ye, bonfilenin fiyatı 600 TL'ye, tavuk kanat fiyatı 138 TL'ye, tavuk but fiyatı 74 TL'ye, tavuk göğüs fiyatı 85 TL'ye, tavuk pirzola fiyatı 113 TL'ye yükseldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading