Yandex Metrica

Bakanlıktan o yaşın üstündeki kişilere aylık 2.850 TL! 65 yaş maaşı başvuru şartları neler? Mat ayı 65 yaş maaşları yattı mı? Başvurular nasıl yapılıyor?

Bakanlıktan o yaşın üstündeki kişilere aylık 2.850 TL! 65 yaş maaşı başvuru şartları neler? Mat ayı 65 yaş maaşları yattı mı? Başvurular nasıl yapılıyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın mart ayı sosyal yardım ödemeleri devam ediyor.  Buna göre son dakika açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapıldı. Açıklamada belli bir yaşın üstündeki vatandaşlara 2.850 TL aylık devles desteği verileceği duyuruldu. Peki 65 yaş maaşı başvuru şartları neler? Mat ayı 65 yaş maaşları yattı mı? Başvurular nasıl yapılıyor?

Ekonomi

24.03.2024, 22:54

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli sosyal yardım verilen gruplardan biri de 65 yaş üstü vatandaşlar oluyor. Herhangi bir sosyal güvencesi ya da geliri olmayan 65 yaş üstü olan vatandaşların başvuru yapabilecek. Yaşlılık aylığı ya da 65 yaş maaşı olarak bilinen maaş 2024 yılı itibariyle 2.850 TL'ye yükseltildi. Buna göre milyonlarca yaşlı vatandaş, 65 yaş maaşı başvuru şartları neler? Mat ayı 65 yaş maaşları yattı mı? soruların cevabını araştırıyor. İşte merak edilen soruların cevabı...

Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit para verilecek: İşte 50 bin TL ihtiyaç kredisi için istenen şartlar... Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit... Haberi Görüntüle

65 YAŞ MAAŞI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 65 yaş üstü olmak, herhangi bir gelire sahip olmamak ve emekli olmamak aranan şartlar arasında. Ayrıca 65 yaş maaşı için başvuru yapan kişinin kendisi ya da eşinin adına kayıtlı bir mal varlığının ve kira gelirinin de olmaması gerekiyor.

Merkez Bankası açıkladı! Rezervler bakın ne kadar oldu? Merkez Bankası açıkladı! Rezervler bakın ne kadar oldu? Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Başvuru şartlarını Taşıyan vatandaşlar T.C kimlik kartı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarından başvuru yapabiliyor. Aynı zamanda başvuru işlemleri için e-devlet’ten de form doldurmak mümkün. T.C kimlik numarası ve şifre ile e-devlet girişi yaptıktan sonra başvuru formunu doldurarak sosyal yardım ödemesi almaya başlayabilirsiniz. 

Fahiş fiyatlara boykot çağrısı büyüdü! Tüketici derneklerinden odalara çağrı! Fahiş fiyatlara boykot çağrısı büyüdü! Tüketici derneklerinden odalara çağrı! Haberi Görüntüle

MART AYI 65 YAŞ MAAŞLARI YATTI MI?

Mart 2024 yaşlılık aylığı ödemeleri bakanlık tarafından hesaplara aktarıldı. Ziraat Bankası IBAN numarasından ya da PTT üzerinden 65 yaş aylığı ödemelerini takip edebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading