Yandex Metrica

Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilere refah payı geliyor! Emeklilere destek paketi yolda

Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilere refah payı geliyor! Emeklilere destek paketi yolda

Milyonlarca emekli yerel seçimlerden önce maaş zammı beklerken TBMM'de emekliler için destek paketi gündemde. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin refahını artırmak için çalışmalara başlandığını açıkladı. Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda.

Ekonomi

26.04.2024, 08:15

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 20 gün içerisinde emekliler ile ilgili yapılan çalışmaların açıklanacağını belirtti. Bakan Işıkhan, emeklilere tanınacak ayrıcalıkları, emeklileri ön plana çıkartacak ve destekleyecek bütün çalışmaları açıklayacaklarını dile getirdi.

Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi! İşte 17 Nisan 2024 güncel altın fiyatları... Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi!... Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞLARINA YÖNELİK DÜZENLEME VAR MI?

Bakan Işıkhan, 'emekli maaşlarına yönelik düzenleme var mı?' sorusuna, ''Yok, hayır. Özellikle emeklilerin refahlarının artırılması benim en temel sorumluluğum. Sadece ekonomik refahtan değil sağlık ve diğer boyutları da düşünmemiz lazım. Bu çerçevede emekliler yılını gerçekleştireceğiz.'' cevabını verdi.

JP Post Bank'ın sisteminde arıza çıktı: Japonya'da 1,2 milyon para transferi gerçekleştiremedi! JP Post Bank'ın sisteminde arıza çıktı: Japonya'da 1,2 milyon para... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE SAĞLIK, SOSYAL HAKLAR TANINACAK

Emeklilere 20 gün içerisinde Bakan Işıkhan tarafından açıklanacak yeni destek paketinin içerisinde marketler başta olmak üzere, giyim, ulaşım, bankalarda ayrıcalık ve kamu tesislerinde ek indirim geleceği iddia ediliyor.

Bunlara ek olarak Ulaştırma Bakanlığı'nın Yüksek Hızlı Tren biletlerinde emeklilere yüzde 10 indirim vereceği iddia edildi. Belediye ve kamu alanlarında ise emeklilere ayrıcalıklar gündemde.

Kulis bilgisi sızdırıldı: Temmuzda en düşük emekli maaşı o rakama kadar gelecek Kulis bilgisi sızdırıldı: Temmuzda en düşük emekli maaşı o rakama... Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYINDA EMEKLİLERE ZAM YAPILACAK MI?

Bakan Işıkhan, ''Temmuz ayında enflasyondan ya da sözleşmeden kaynaklanan farklar emekli aylıklarına yansıtılacak.'' dedi.

Bakan Işıkhan şu ifadeleri kullandı;

"Biliyorsunuz en düşük emekli aylığı 10 bin lira. Zaten temmuz ayında hem enflasyondan ya da sözleşmeden kaynaklanan farklar mutlaka emekli aylıklarına yansıtılacak"

Habere Tepki Ver

5

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading