Yandex Metrica

İslam Memiş'ten yatırımcılara uyarı: Para piyasalarında sert dalgalanmalar bizi bekliyor, endişelenmeyin...

İslam Memiş'ten yatırımcılara uyarı: Para piyasalarında sert dalgalanmalar bizi bekliyor, endişelenmeyin...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Mayıs ayının, altın için fırsat olacağını vurguladı. FED'in faiz kararı, Merkez Bankası'nın enflasyon açıklamasıyla para piyasaları yönünü tekrardan belirleyecek. İslam Memiş, 'Para piyasalarında sert dalgalanmalar bizi bekliyor.' diyerek uyardı. İşte detaylar....  

Ekonomi

15.05.2024, 12:46

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, enflasyon ve faiz kararlarının piyasayı nasıl etkileyeceği yönünde açıklamalarda bulundu. Yatırımcıların sıkı takibinde olan İslam Memiş, yatırımcıları FED faiz kararı hakkında bilgilendirdi.

İslam Memiş, bu hafta piyasayı belirleyecek olan üç kritik veri hakkında açıklamalarda bulundu. ABD Merkez Bankası FED'in faiz kararını açıklaması, Cuma günü Türkiye'nin enflasyon kararını açıklaması ve ABD'nin tarım dışı istihdam verileri para piyasalarına yön verecek.

Emeklilere yüzde 15 indirim müjdesi! Resmi Gazete'de yayımlandı yürürlüğe girdi Emeklilere yüzde 15 indirim müjdesi! Resmi Gazete'de yayımlandı yürürlüğe girdi Haberi Görüntüle

''SERT DALGALANMALAR BİZİ BEKLİYOR''

İslam Memiş, "Borsa, döviz kurları, altın fiyatları ve kripto para piyasalarında sert dalgalanmalar bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

Memiş, ''Gram altın serbest piyasalarda 2425 lira seviyesine kadar geriledi. Yatırımcısı 2400-2450 lira aralığını takip etmeli. Elinde Türk Lirası olanlar altın almak için fırsat kolluyorsa bu fiyatlar ucuz. Altın alacak ve düğün yapacaklar şimdiden alım yapmak istiyorsa yapsın. Gram altın 2 hafta önce 2700 lira seviyesindeydi. Şu anda 2400 lira civarında. Yıl içinde değer artışları devam edecek." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading