Yandex Metrica

Bakan Dönmez'den Sakarya Gaz Sahası'na ilişkin paylaşım: En önemli aktör sahneye çıkmak üzere

Bakan Dönmez'den Sakarya Gaz Sahası'na ilişkin paylaşım: En önemli aktör sahneye çıkmak üzere

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sakarya Gaz Sahası'ndaki çalışmalara ilişkin görüntüleri paylaştı. Bakan Dönmez, yaptığı paylaşımda "Türkiye’nin enerjideki bağımsızlık hikayesinin en önemli aktörü sahneye çıkmak üzere" ifadelerine yer verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:20

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, resmi Twitter hesabından Sakarya Gaz Sahası'ndaki çalışmalara ilişkin görüntüleri paylaştı.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan Sakarya Gaz Sahası'ndaki çalışmalara ilişkin önemli bilgiler veren Bakan Dönmez, "Türkiye’nin enerjideki bağımsızlık hikayesinin en önemli aktörü sahneye çıkmak üzere" sözleriyle yaptığı paylaşımda, çalışmalardaki ilerleme sürecini anlattı.

AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak duyuruldu: Her ay 325 euro ödeme! AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak... Haberi Görüntüle

SONDAJ ÇALIŞMALARI BÜYÜK ORANDA BİTTİ

Bakan Dönmez, sahadaki çalışmaların üç ana başlıkta tam hızla ilerlediği, kuyulardaki sondaj çalışmalarının büyük oranda bittiği bilgisini verdi.

Altında artık geri dönüş yok! Uzman isim ok yaydan çıktı diyerek uyardı: İki nokta çok önemli Altında artık geri dönüş yok! Uzman isim ok yaydan çıktı... Haberi Görüntüle

DENİZ TABANINDAKİ İLERLEME ÇALIŞMALARI YÜZDE 90'LER SEVİYESİNDE

Deniz tabanındaki çalışmalarda ilerleme oranının yüzde 90'lar seviyesinde olduğunu ifade eden Bakan Dönmez, boru hatlarının geçen yıl tamamlandığını hatırlattı.

İsrail İran'a füze yolladı: Altın fiyatları alev aldı: 19 Nisan gram, çeyrek altın fiyatları İsrail İran'a füze yolladı: Altın fiyatları alev aldı: 19 Nisan... Haberi Görüntüle

ENERJİDE BAĞIMSIZLIK

Gazı işleyecek Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde de işlemlerin büyük kısmının tamamlandığını ifade eden Bakan Dönmez, bu projenin Türkiye'de 'enerjide bağımsızlık' hikayesinin en önemli aktörlerinden biri olduğuna vurgu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading