Yandex Metrica

Altında artık geri dönüş yok! Uzman isim ok yaydan çıktı diyerek uyardı: İki nokta çok önemli

Altında artık geri dönüş yok! Uzman isim ok yaydan çıktı diyerek uyardı: İki nokta çok önemli

Bayram öncesi zirveyi gören altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan uzman isimler "Altında ok yaydan çıktı" yorumunu yaptı. Peki altın fiyatları ne kadar olacak?  

Ekonomi

24.04.2024, 12:54

En eski çağlardan güvenli liman olarak tabir edilen altın yatırımcının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Hızlı şekilde yükseliş gösteren altın fiyatları gidişatını şu an için bozmuyor. ONS altının 2 bin 300 dolar direncini zorlamasından sonra ülkemizde gram altın fiyatı 2 bin 400 TL’den işlem görmeye başladı. Peki altın fiyatları daha ne kadar yükselecek?

Mayıs ayında doğalgaza zam var mı? Mayıs ayında doğalgaza zam var mı? Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Altın fiyatlarına ilişkin yorumları dikkate alınan İslam Memiş yatırımcıları ok yaydan çıktı diyerek uyardı. ONS altının yatırımcısını şaşırtabileceğini belirten Memiş, ONS altının 2 bin 320 dolara gelerek 2300 dolar psikolojik direnç seviyesini kırdığını belirterek durumu özetledi.

Sözlerine devam eden Memiş, 100 ila 150 dolar bir satışın ONS’de gerçekleşebileceğini ifade etti. ONS altının şu anki hedefinin ise 2 bin 350 dolar seviyesini olduğunu açıkladı. Ancak bu yükselişin yılın ikinci çeyreğinin başlarında olmasının ise sağlıksız olduğunu sözlerine ekledi.

Dolarda serbest düşüş! Kapalıçarşı'da bir ilk: Merkez Bankası kurunun altında döviz satıldı! Dolarda serbest düşüş! Kapalıçarşı'da bir ilk: Merkez Bankası kurunun altında... Haberi Görüntüle

ALTINA YATIRIM YAPILMALI MI?

Altın fiyatlarına şu anda yatırım yapmanın doğru olup olmadığını sorgulayan vatandaşlara cevap yine Memiş'ten geldi. İslam Memiş, gram altının 3 kere 2 bin 425 ila 2 bin 453 TL’yi test ettiğini vurguladı. 

Sözlerine devam eden Memiş, ekranlarda 2 bin 400 civarları test edilmeye devam ederken piyasalarda alım satım arasında 30 TL oynadığını belirtti. Kısa bir süre zarfında gram altının geri çekilmeler yaşayabileceğini ve bunların alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini belirtti. Yıl sonuna kadar 3 bin 500 TL seviyesinin aşılacağını da tekrarlayarak vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading