Yandex Metrica

Asgari ücretliye ikramiye müjdesi! Çifte maaş alacaklar: Resmi Gazete'de yayımlandı

Asgari ücretliye ikramiye müjdesi! Çifte maaş alacaklar: Resmi Gazete'de yayımlandı

2023 yılı itibari ile asgari ücret, emekli maaşı ve memur maaşlarına zam yapılmıştı. Gelen zamlar enflasyon karşısında su gibi erirken hükümetten kritik bir açıklama geldi. Asgari ücretle çalışanlara Nisan ayında müjde var. O tarihte çifte maaş alacaklar. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:35

Enflasyonun artmasıyla birlikte vatandaşlar maaşlara gelecek olan zam ve ikramiyeleri araştırmaya başladı. Beklenen haber ise Cumhurbaşkanlığı'ndan geldi. Cumhurbaşkanı kararı doğrultusunda kamu emeklilerinin yararlandığı tediye (ikramiye) ödemeleri, 6772 sayılı kanuna göre ödeniyor. İlk kısmı 27 Ocak 2023 tarihinde ödenirken, ilave tediyelerin hangi tarihte hesaplara yatacağı da belirlendi.

New York Times'tan piyasaları alevlendirecek altın tahmini: Varını yoğunu satan altına yönelecek New York Times'tan piyasaları alevlendirecek altın tahmini: Varını yoğunu satan... Haberi Görüntüle

MADEN İŞÇİLERİNİN TEDİYE ÖDEMELERİ 22 ARALIK 2023'TE TEK SEFERDE ÖDENECEK

Her yıl kamu işçilerine yönelik yapılan bir ödeme türü olan tediyeler 52 gün bazında ödenirken, yılın ikinci bölümünde de ilave tediye ödemesi yapılıyor. İlave tediye ödemesi ise 26 günlük tutar olarak yatırılıyor. Maden işçilerinin tediyeleri ise 22 Aralık 2023'te tek seferde ödenecek.

Vergi mükellefleri dikkat: Bugün o vergi grubunun son günü! Tarihi ceza ile karşı karşıyasınız Vergi mükellefleri dikkat: Bugün o vergi grubunun son günü! Tarihi... Haberi Görüntüle

17 NİSAN'DA ÖDEME YAPILACAK

Gelen haber sonrası vatandaşlar ikramiyelerin ne zaman yatırılacağını araştırmaya başladı. Beklenen açıklama ise geldi. O tarihte çifte maaş alacaklar. Kanun kapsamında yer alan kurumlarda çalışan personele yönelik ilki 27 Ocak 2023 tarihinde ödenen tediyelerin ikinci yarısı ise Nisan ayında ödenecek. Alınan karara göre, ilave tediyenin ikinci yarısını oluşturan miktar 17 Nisan 2023 tarihinde ödenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading