Yandex Metrica

Altında sert yükselişler sert düşüşler görüldü! İslam Memiş altında alım zamanını açıkladı: İşte 2 alım seviyesi...

Altında sert yükselişler sert düşüşler görüldü! İslam Memiş altında alım zamanını açıkladı: İşte 2 alım seviyesi...

Son günlerde bir artan bir yükselen altın fiyatları iniş ve çıkışlarına es verdi. 2223 dolar seviyesi ile rekor kıran ons altın 2166 dolara kadar düştü. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım fırsatı seviyesini 2 rakam vererek açıkladı. 

Ekonomi

29.03.2024, 18:36

Altın fiyatları bu hafta gördüğü rekor seviyeler sonrası yükselişini durdurdu. Ons altın 2175 dolara kadar gerilerken, altın gram fiyatı iç piyasada 2223 TL'den alıcı buluyor. Altın piyasasındaki son duruma ilişkin kritik yorumlarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım fırsatı seviyelerini rakam vererek duyurdu. 

Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş hesaplama sistemi değişti Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş... Haberi Görüntüle

AGRESİF YÜKSELİŞLER SERT DÜŞÜŞLER GÖRÜLDÜ 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken altın analizinde bulundu.

İslam Memiş'in açıklamaları ise şöyle:

"ABD Merkez Bankası (Fed) güvercin tonda açıklama yaparak faiz indirimi sinyalini verdi. Fed faiz kararı sonrası ons ve gram altında agresif yükselişler oldu daha sonra sert düşüşler görüldü.

19 Nisan benzin ve motorin fiyatlarına indirim sinyali: Brent petrol yüzde 5 düştü 19 Nisan benzin ve motorin fiyatlarına indirim sinyali: Brent petrol... Haberi Görüntüle

ONS ALTINDA HIZLI YÜKSELİŞ 

TCMB 500 baz puan faiz artırımı yaptı. Şahin tutumunu gösterdi.Ons altın çok hızlı yükseldi. 2150 dolar seviyesine kadar teknik olarak düzeltme yapması lazım ki yükselişler sağlıklı olsun. Ancak Fed faiz kararı sonrası ons altın 2223 dolar seviyesine kadar hızlı bir atak gerçekleştirdi. Sonrasında balon patladı. Ons altın 2174 dolara kadar geriledi.

BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi Haberi Görüntüle

ALIM FIRSATI İÇİN 2 SEVİYE

2500 lira üzerinde gram altın almayın. Ons altın 2125 dolara kadar gerilirse karşısındaki gram altını o gün alabilirsiniz. 2160 dolar karşısındaki gram altını yüzde elli alabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading