Yandex Metrica

Altında 3 bin lira tahmini! Gram altın güne nasıl başladı? İşte 25 Mart 2024 güncel altın fiyatları...

Altında 3 bin lira tahmini! Gram altın güne nasıl başladı? İşte 25 Mart 2024 güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları yükseliş trendini haftanın ikinci gününde de devam ettiriyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, altının 3 bin lirayı göreceği tarihi açıkladı. 

Ekonomi

04.04.2024, 22:13

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Geçen Hafta Fed'den gelen olumlu mesajlar sonrası yönünü tekrar yukarıya çeviren altın fiyatları yatırımcısını memnun etmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, alım ve satım için teknik seviyeleri açıkladı, yeni zirve tahmininde bulundu.

Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak: Nakit ihtayacı olanlar hemen başvuru yapsın Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak:... Haberi Görüntüle

ALTINDA YENİ ZİRVE TAHMİNİ 

Merkez Bankası'nın faizi 500 baz puan artırması sonrası Dolar/TL'de yaşanan geri çekilmenin gram altın tarafına da düşüş olarak yansıdığını belirten Sarı, ons altının da 2 bin 222 dolardan gerilediğini ifade etti. 

4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler o formülü sızdırdı 4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler... Haberi Görüntüle

FED İNDİRİME GİDEBİLİR 

Altın fiyatları düzeltme hareketlerine başladı" dedi. Ons altının 2 bin 140 doların üzerinde seyretmesinin oldukça önemli olduğunu belirten Sarı, Haziran ayında Fed'in faiz indirimine gitme ihtimalinin çok güçlü olduğunu vurguladı. 

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

"GRAM ALTIN 3 BİN LİRA YOLCULUĞUNA BAŞLAYACAK"

Nisan ayı sonuna kadar ons altında yatay bir seyir ve satış baskısı olacak. Daha sonrasın da altın fiyatlarında tarihi zirveler görebiliriz" diye konuştu. Ons altının kısa vadede 2 bin 70 dolar ile 2 bin 200 dolar aralığında hareket edebileceğini belirten Sarı, Fed'in faiz indirimi sonrası 2 bin 200 doların aşılacağına işaret etti. "Gram altın 2 bin 500 TL'nin üzerini gördükten sonra 3 bin TL yolcuğuna başlayacak" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading