Yandex Metrica

Altın fiyatları harekete geçti! Peki gram altın en fazla kaç TL'yi görebilir?

Altın fiyatları harekete geçti! Peki gram altın en fazla kaç TL'yi görebilir?

Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle altın fiyatları son dönemlerin rekor seviyesine ulaştı. Anlık olarak 917 TL seviyelerinde bulunan gram altın daha fazla yükselecek mi? İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 18:56

Rusya Ukrayna savaşının da etkisiyle, 'güvenli liman' olarak görülen altına kaçış başladı. Piyasalar, savaşın tedirginliğiyle düşerken altın tüm zamanların yeni rekorunu kırmak için harekete geçti.

Geçen hafta yüzde 5 yükselen spot altın, yeni haftaya da yükselişle başladı. Uluslararası piyasada altının onsu yüzde 1 primle psikolojik 2 bin dolar seviyesinin üzeri gördü ve ardından az bir miktar geri çekildi. Ancak altının onsu yine 2 Bin dolar sınırında bekliyor. 

Emekliler dikkat! En düşük emekli maaşına en yüksek promosyon o bankada! Emekliler dikkat! En düşük emekli maaşına en yüksek promosyon o... Haberi Görüntüle

HAFTAYI 884 TL İLE KAPATMIŞTI

Türkiye’de ise gram altın haftayı 884 lira ile kapamıştı. Ancak uluslararası piyasalarda altının onsunun yükselmesiyle birlikte Türkiye’de de altın fiyatları harekete geçti. Gram altının fiyatı 917 liraya yükseldi. Çeyrek altın ise 1471 lira civarında işlem görüyor. Cumhuriyet altını ise 6 bin lira sınırını aştı, şatış rakamı 6 bin 58 lira.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Avrupalı müttefikleriyle Rusya'dan petrol ithalatını durdurmayı görüştüklerini açıklaması piyasalarda oynaklığı artırmış durumda.

Rönesans Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek? #RGYAS hissesi ne kadar? Rönesans Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek? #RGYAS hissesi ne... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN DAHA FAZLA YÜKSELECEK Mİ?

Analistlerin yorumlarına göre, Rusya Ukrayna savaşının ve diğer jeopolitik risklerin devam etmesi durumda gram altında yeni rekorlar gelebilir. Bu kapsamda gram altın 1450 TL seviyelerine kadar çıkabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading