Yandex Metrica

2024 Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Ramazan Bayramı'nda Osmangazi Köprüsü ücretli mi, bedava mı?

2024 Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Ramazan Bayramı'nda Osmangazi Köprüsü ücretli mi, bedava mı?

Ramazan Bayramı'nda farklı şehirlerdeki akrabalarına ve yakınlarına gitmek isteyen vatandaşlar, yol güzergahlarındaki ücretleri araştırmaya başladı. Osmangazi Köprüsü'nden ramazan bayramı ve diğer bayramlarda geçecek olan vatandaşlar, Osmangazi Köprüsü'nün 2024 yılındaki geçiş ücretine zam gelip gelmediğini merak etti. 2024 yılında Osmangazi Köprüsü'ne yeni bir zam kararı uygulandı. Peki 2024 Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Ramazan Bayramı'nda Osmangazi Köprüsü ücretli mi, bedava mı?

Ekonomi

25.04.2024, 06:52

Osmangazi Köprüsü, vatandaşlar tarafından sıkça kullanılıyor. Bayramlarda akrabalarına ve yakın çevresine gitmek isteyen vatandaşlar, Osmangazi Köprüsü'nü sıklık ile kullanıyor. Ramazan Bayramı'nda şehir dışına çıkacak vatandaşlar, Osmangazi Köprüsü'nün 2024 yılındaki geçiş ücretlerini araştırmaya başladı. Peki 2024 Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Ramazan Bayramı'nda Osmangazi Köprüsü ücretli mi, bedava mı?

Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan "bunu sakın yapmayın" uyarısı: Altın alırken... Haberi Görüntüle

2024 OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Dolar kurundaki yükselişle geçiş ücreti 1632 TL’ye çıktı. Ancak araç başına 290 TL tahsil ediliyor. Aradaki 1342 TL ise Hazine tarafından karşılanıyor.

BES'te yeni dönem başlıyor: BES'i bozmadan kısmi para çekmek artık mümkün BES'te yeni dönem başlıyor: BES'i bozmadan kısmi para çekmek artık... Haberi Görüntüle

2024 OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ RAMAZAN BAYRAMINDA ÜCRETLİ Mİ OLACAK?

Ramazan Bayramı'nda Osmangazi Köprüsü'nün ücretli olup olmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading