Yandex Metrica

Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan "bunu sakın yapmayın" uyarısı: Altın alırken dikkat edin

Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan "bunu sakın yapmayın" uyarısı: Altın alırken dikkat edin

Tanınmış ekonomist, tüm yatırımcılara hitaben, "Bu adımı atanlar büyük zarar görecekler" şeklinde uyarılarda bulundu. Özellikle altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bu konu, Hatice Kolçak'ın yaptığı uyarılarla gündeme bomba gibi düştü.

Ekonomi

25.04.2024, 09:47

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, kendi YouTube kanalında çektiği videolar ile tanınıyor. Ekonomi konularında önemli içerikler sunan Kolçak, özellikle altın yatırımcılarına yönelik önemli bilgiler veriyor. Son yayınladığı videoda, altın yatırımcılarını ciddi şekilde uyararak, "sakın bunu yapmayın" şeklinde tavsiyelerde bulundu. 

İsrail İran'a füze yolladı: Altın fiyatları alev aldı: 19 Nisan gram, çeyrek altın fiyatları İsrail İran'a füze yolladı: Altın fiyatları alev aldı: 19 Nisan... Haberi Görüntüle

HATİCE KOÇAK'TAN UYARI

Yatırımcıların en popüler ve güvenli liman olarak gördüğü yatırım aracı altındır. Milyonlarca vatandaş, birikimlerini altına yönlendirirken özellikle son dönemde altının ardı ardına kırdığı rekorlar yatırımcıları oldukça memnun etti.

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen ve güvenli bir liman olarak kabul edilen yatırım aracı altındır. Milyonlarca vatandaş, birikimlerini altına yönlendirirken, özellikle son zamanlarda altının birbirini izleyen rekorlar kırması, yatırımcıları oldukça memnun etti.

Orta Koridor güçlenecek! Bakan Uraloğlu duyurdu: Türkiye ile Kırgızistan arasında taşımacılık serbestleşiyor Orta Koridor güçlenecek! Bakan Uraloğlu duyurdu: Türkiye ile Kırgızistan arasında... Haberi Görüntüle

"EN BÜYÜK GÜÇ"

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'a göre, altın "en büyük güç" olarak nitelendiriliyor ve İran-İsrail arasında yaşanan krize rağmen yükselişini sürdürdü. Kolçak, altının son dönemdeki performansını değerlendirirken, altın almayı düşünen yatırımcılara önemli bir uyarıda bulundu.

TPAO'dan enerjide tam bağımsız Türkiye hedefine katkı: Sakarya Gaz Sahası'na Göktepe 1 kuyusu: 60 milyon kişinin ihtiyacı karşılanacak TPAO'dan enerjide tam bağımsız Türkiye hedefine katkı: Sakarya Gaz Sahası'na... Haberi Görüntüle

BUNU SAKIN YAPMAYIN

Altın yatırımcılarını altın alırken dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyaran Hatice Kolçak, "Altın alırken bilmediğiniz yerlerden uzak durun. Güvenilir ve tanınmış yerlerden alışveriş yapın. Ayrıca, mutlaka birden fazla kuyumcuya altınları kontrol ettirin” açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading