Yandex Metrica

2024 Memur maaşları ne zaman yatacak? Nisan ayı memur maaşı hesaplara yattı mı? Memur maaş ödemeleri erken mi yatacak?

2024 Memur maaşları ne zaman yatacak? Nisan ayı memur maaşı hesaplara yattı mı? Memur maaş ödemeleri erken mi yatacak?

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala, milyonlarca emekli bayram ikramiyesini beklerken kamu görevlisi de maaş ödemelerine odaklanmış durumda. Geçen yıl Ramazan Bayramı'ndan önce maaşların erkene alınmasının ardından bu yılda bayram tatilinin 9 gün olması nedeniyle 2024 Nisan ayı maaş ödeme tarihleri oldukça merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki memur maaşları ne zaman yatacak? Memur baaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? İşte tarih...  

Ekonomi

11.04.2024, 15:21

11 ayın sultanı Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala kamu görevlileri Nisan ayı maaş ödemesi hakkında araştırmalara başladı. Memur maaşları 15'inden itibaren hesaplara yatırılıyor. Ancak bayram öncesi erken maaş ödeme beklentisi olan memurlar da bu kapsamda erken bir ödeme olacak mı merak ediyor.

Geçen yıl Ramazan Bayramı'ndan önce maaş ödemeleri erken tarihte alan kamu çalışanları, bu yıl da bayram tatilinin 9 gün olması sebebiyle Nisan ayı maaş ödeme tarihinde bir değişiklik olup olmadığını merak ediyor. Buna göre, memur maaş ödemeleri erken mi yatacak? Memur maaşları ne zaman yatacak? 

Uzmanlar cevapladı: Borsa, altın ve döviz Nisan ayında yükselecek mi? Uzmanlar cevapladı: Borsa, altın ve döviz Nisan ayında yükselecek mi? Haberi Görüntüle

MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Henüz Nisan ayı emekli ve memur maaşı ödemelerinin öne çelildiğine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Fakat Ramazan Bayramı'nın 10-12 Nisan tarihlerine denk gelmesi nedeniyle ödemelerin belirtilen tarihten önce yapılması bekleniyor.

Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Haberi Görüntüle

RAMAZAN BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram tatilinin 9 gün olacağını açıklamıştı. Ramazan Bayramı arifesi olan 9 Nisan Salı günü, yarım gün mesai yapılacaktır.

Bayramdan dolayı 10 Nisan Çarşamba, 11- 12 Nisan tatil olurken, sonrasında hafta sonuna denk gelmesiyle 13 Nisan Cumartesi ve Pazar da tatile eklenecek.

Ramazan Bayramı arifesinden önceki ilk iş günü olan 8 Nisan Pazartesi ile yarım gün mesainin olduğu arife günü idari izin olarak kararlaştırıldı.

Kamu çalışanları, bayramda 6 Nisan Cumartesi günü başlayıp 14 Nisan Pazar sona eren 9 günlük tatil yapabilecek.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading