Yandex Metrica

2008 krizini bilen dünyaca ünlü yatırımcıdan tüyler ürperten yorum: Altın, dolar ve euro...

2008 krizini bilen dünyaca ünlü yatırımcıdan tüyler ürperten yorum: Altın, dolar ve euro...

Piyasa kahini olarak bilinen ve 2008 krizini önceden bilen dünyaca ünlü yatırımcı Michael Burry, Twitter hesabından korkutan bir paylaşım yaptı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:18

Scion Asset Management Kurucusu, piyasa kahini lakaplı Michael Burry, tahminleriyle 2008 krizinin simge ismi olmuştu. Uzun süredir, piyasalara dair değerlendirme yapmayan Burry, yeni paylaşımıyla tüyler ürpertti.

Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Haberi Görüntüle

PİYASALAR ENDİŞELİ

Burry Twitter'dan yaptığı paylaşımda "2008'de dediğim gibi bu bir uçak kazasını izlemek gibi. Acıtıyor, hiç eğlenceli değil ve ben gülümsemiyorum" ifadesini kullandı.

Burry'nin paylaşımında tam olarak ne ifade etmediği bilinmese de, bir süredir piyasalardaki endişeli ortamı alevlendirdiği belirtildi.

Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Haberi Görüntüle

ALTIN, DOLAR VE EURO NE OLACAK?

Piyasalar, Rusya Ukrayna savaşanın yarattığı endişeli ortamda bir hayli hareketli. Altın yeni rekoruna doğru ilerlerken borsa ve kripto parada düşüşler yaşanıyor. Dolar ise FED'in faiz politikası kapsamında diğer ülkelerin para birimlerine karşı değer kazanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading