Yandex Metrica

2000 ila 4000 lira arasında devlet desteği: Çalışmayan annelere ödeme! Sorgulama ve başvuru ekranı! Hangi Ödemeleri Alabilirsiniz?

2000 ila 4000 lira arasında devlet desteği: Çalışmayan annelere ödeme! Sorgulama ve başvuru ekranı! Hangi Ödemeleri Alabilirsiniz?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ailelere yönelik destek ödemelerini genişletiyor. Eşini kaybetmiş, çalışmayan annelere destek ödemesi yapılmasını amaçlıyor. 

Ekonomi

21.02.2024, 07:48

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahiplerine yönelik sağladığı destek ödemelerini genişletiyor. Bakanlık, eşini kaybetmiş ve çalışmayan annelere ödeme yapılmasını amaçlıyor. Bu destek ödemesinden faydalanmak isteyenleri belirli şartları sağlamaları gerektiği söylenirken, bakanlığın da ödemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği duyuruldu. 

Başvuru yapan annelere aylık 2.059 TL ile 3.708 TL arasında ödeme yapılacağı belirtildi.

2024 Mayıs-Haziran-Temmuz konut kredisi faizi yükselecek mi, düşecek mi? 2024 Ağustos-Eylül-Ekim kredi faizleri düşer mi? 2024 Mayıs-Haziran-Temmuz konut kredisi faizi yükselecek mi, düşecek mi? 2024... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuru şartlarını açıkladı. Destek ödemelerinden faydalanmak isteyen annelerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve mavi kart sahibi olmamaları gerekiyor. 

Başvuran annelerin 18 yaşını doldurmuş olmaları ve Türkiye sınırları içerisinde ikamet etmeleri de önemli bir şart olarak öne çıkıyor.

Kiracı olanlar, ihtiyaç sahibi durumunda olanlar ve evde eğitim gören çocuklarıyla birlikte kronik hastalığı olan anneler de bu ödemelerden faydalanabilecekler.

Başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sayfası üzerinden yapılıyor. Başvuru yapan anneler, ihtiyaçları olduğu süre boyunca bu destek ödemelerinden yararlanabilecekler. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading