Yandex Metrica

1600 TL taksitle ev alabilirsiniz! Ziraat Bankası ve Halkbank'tan Cumhuriyet tarihine damga vuran hamle 

1600 TL taksitle ev alabilirsiniz! Ziraat Bankası ve Halkbank'tan Cumhuriyet tarihine damga vuran hamle 

Takvim'in haberine göre Ziraat Bankası, Konut Kredisi kapsamında emekliye, çalışana sıfır veya ikinci el konut alacak tüm vatandaşlara %1,20'den başlayan avantajlı faiz oranları ile kredi fırsatı sunuyor.  Özel bankalarda ise konut kredisi faiz oranları ise ortalama %2'nin üzerine çıkmış durumda. İşte kira öder gibi sizleri ev sahibi yapacak o kampanyalar...

Ekonomi

23.01.2024, 18:41

Tercih edilecek konut kredisi türüne göre belirlenen özel faiz oranları, vade ve kredi miktarına göre de değişiklik gösterebilir. 120 ay vade seçenekleri ile yer verilen krediler kapsamında, 150 bin lira konut kredisi için aylık 2 bin 365 TL'den başlayan taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olmanız mümkündür.

Dolar 100 lira olur diyordu, kahvehane ekonomisti yine çuvalladı: Dolar çok pis çakılacak Dolar 100 lira olur diyordu, kahvehane ekonomisti yine çuvalladı: Dolar... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE YÜZDE 1,29 FAİZ 

Ayrıca ev sahibi olmak isteyen emekli vatandaşlar için de Emeklinin Artısı Kredi Paketi kapsamında Konut Kredisi sağlayan Ziraat Bankası, %1,29'dan başlayan faiz oranları ile kredi sunuyor. Bu sayede aylık 1.642 TL'den başlayan taksit tutarı ile emeklinin ev sahibi olması da mümkün hale getirilmiştir.

1 milyon TL ve üzerinde kredi talepleri için faiz oranları ise ilgili kredi paketi içinde %1,34 olarak belirlenmiştir. Çalışanın Artısı Kredi Paketi için de benzer oranlar geçerli olacaktır. Ziraat Bankası üzerinden talep edilecek konut kredilerinde ayrıca uygun geri ödeme seçenekleri de uygulanmaktadır.

TCMB Başkanı Fatih Karahan enflasyon raporunu açıkladı: Enflasyon tahmini 2 puan arttı! TCMB Başkanı Fatih Karahan enflasyon raporunu açıkladı: Enflasyon tahmini 2... Haberi Görüntüle

HALKBANK KONUT KREDİSİ AYLIK ÖDEMESİ 1576 TL

Türkiye'nin önde gelen kamu bankası Halkbank, aylık 1.576 TL'den başlayan taksitlerle herkesi ev sahibi yapmaya hazırlanıyor. 1. el konutlarda geçerli olmak üzere %1,20'den başlayan faiz oranları ile konut kredisi verilmektedir.

120 ay vade seçeneklerinden yararlanarak kullanabileceği kredi kapsamında, ikinci el konut satın alımlarında ise %1,29'dan başlayan faiz oranları uygulanacaktır. Buna göre ikinci el bir konut almak isteyen vatandaşlar 1.642 TL aylık taksit oranları ile kolayca ev sahibi olabilecekler.

Altın şaha kalktı! Mayıs ayından itibaren... Altın şaha kalktı! Mayıs ayından itibaren... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK FAİZ ORANI YÜZDE 1,20

1 milyon TL'ye kadar olan kredilerde en düşük faiz oranı %1,20 olarak belirlenirken, 1 milyon TL ve üzerinde kredi talepleri için en düşük %1,29 faiz oranları belirlenmiştir.

Artan konut fiyatları karşısında birçok ev kirasından bile daha düşük taksit oranları ile kamu bankalarından kredi çekerek vatandaşların ev sahibi olması ve 120 ay vade ile kira öder gibi taksit ödeyerek hayallerindeki eve kavuşması mümkündür.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading