Yandex Metrica

1000 lirası olan ev sahibi olabilecek! Yanlış duymadınız! Dev kampanyada KİRA ÖDER GİBİ konut sahibi olunacak

1000 lirası olan ev sahibi olabilecek! Yanlış duymadınız! Dev kampanyada KİRA ÖDER GİBİ konut sahibi olunacak

Ev sahibi olmak isteyen orta ve dar gelirli vatandaşlar başlatılan bu yeni proje ile kolaylıkla ev sahibi olabilecek. Sadece 1000 TL ile başvurabileceğiniz bu evlere kira öder gibi sahip olabileceksiniz.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un birlikte başlattığı 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi' ile orta ve dar gelirli bir çok vatandaş kira öder gibi ev sahibi olabilecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından desteklenen bu projeye başvurmak için sadece 1000 TL'niz olması yeterli.

2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası ne kadar aratacak? 2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası... Haberi Görüntüle

2024 Mayıs-Haziran-Temmuz konut kredisi faizi yükselecek mi, düşecek mi? 2024 Ağustos-Eylül-Ekim kredi faizleri düşer mi? 2024 Mayıs-Haziran-Temmuz konut kredisi faizi yükselecek mi, düşecek mi? 2024... Haberi Görüntüle

GENÇLERE YÜZDE 20 KONTENJAN

İstanbul'da ikamet eden vatandaşların başvurabileceği bu projede gençlere yüzde 20'lik bir kontenjan açıldığı açıklandı. İlk kez ev alacak vatandaşların başvurabileceği bu projede ise son başvuru tarihinin 2 Haziran olduğu açıklandı.

Arnavutköy'de yapılacak olan bu projeye yalnızca İstanbul'da ikamet eden ve daha önce ev sahibi olmayan vatandaşların başvurabilecek.  Avantajlı ödeme koşullarının sunulduğu bu proje İstanbul Yeni Havalimanı yakınlarında inşa edilecek.

Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi başvuru şartları:

  • İstanbul’da evi olmamak
  • İstanbul’da ikamet ediyor olmak
  • Eşler üzerine kayıtlı evin olmaması
  • Son 1 yıl içinde tapu devri yapılmamış olması
     

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading