Yandex Metrica

Eğitime destek ödemesi! 5.500 TL için başvuru adresi açıklandı! İşte şartlar...

Eğitime destek ödemesi! 5.500 TL için başvuru adresi açıklandı! İşte şartlar...

Eğitime destek ödemesi başvuru tarihi açıklandı. 5 bn 500 TL nakit desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, eğitim destek ödemesini başvuru şattlarını araştırıyor. İşte devletten eğitim desteğine dair tüm detaylar...

Ekonomi

26.04.2024, 01:41

T.C vatandaşı olan herkes için devletten sık sık çeşitli destekler gelmeye devam ediyor.

Öğrencilere uygulanacak destek ödemeleri, başarılı gençlere, ihtiyacı olanlara ve bazı özel durumlar ile şartları uyan öğrencilere tek seferlik, düzenli ya da belirli aralıklarla yapılacak. Peki, öğrencilere destek şartları neler? Öğrencilere karşılıksız devlet desteği başvurusu nasıl yapılır? Kimler eğitim desteğinden yararlanabilir?

İstihdam oranında dikkat çeken artış! Mart ayı işsizlik rakamları belli oldu! İstihdam oranında dikkat çeken artış! Mart ayı işsizlik rakamları belli... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLERE KARŞILIKSIZ DEVLET DESTEĞİ 

Okuyan öğrencilere yönelik çeşitli destek ödemeleri sunan devlet, bu kez sosyal ve ekonomik destek paketi kapsamında yapılan eğitim desteği her yaşta okuyan çocuğu kapsayacak.

Öğrenciler için sağlanacak destek ödemesinin miktarı farklılık gösterirken, ortalama 5 bin 500 TL olarak yapılan öğrencilere devlet desteği ödemesinden faydalanmak içinse belirli şartları taşıyor olmak gerekiyor. Şartları uyan öğrenciler için başvuru detayları da açıklandı.

Taksiye zam! O tarihten itibaren geçerli olacak Taksiye zam! O tarihten itibaren geçerli olacak Haberi Görüntüle

SED ÖDEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Öğrencilere devlet desteği başvurusu nasıl yapılır?

Kolay ve hızlı bir şekilde e-Devlet sistemi üzerinden yapılabilen başvurular> https://www.turkiye.gov.tr/ashb-sosyal-ekonomik-destek-on-basvuru adresinden yapılabiliyor.

Tüm öprenciler için fırsat eşitliği sağlanmasını amaçlayan devlet her akademik seviyeye uygun şekilde ödemeleri yapıyor.

E-Devlet sisteminden başvuru yapamayan vatandaşlar şahsi olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri ile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerine dilekçeyle başvuru sağlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading