Yandex Metrica

Zelenski Avrupa'dan yine tank istedi! 'Topraklarımızı özgürleştirmemiz gerekiyor'

Zelenski Avrupa'dan yine tank istedi! 'Topraklarımızı özgürleştirmemiz gerekiyor'

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna ordusunun modern tanklara ihtiyaç duyduğuna dikkat çekerek, 'Topraklarımızı özgürleştirmek için uzun menzilli füzelere de ihtiyacımız var' sözlerini kaydetti.

Dünya

23.01.2024, 20:20

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüntülü mesajında, Almanya'daki Ramstein Hava Üssü'nde gün içinde düzenlene Ukrayna Savunma Temas Grup Toplantısı hakkında değerlendirmede bulundu. 

Çin-Tayvan donanmaları burun buruna geldi: Penghu Adası tehlikeli yakınlaşma: İşte telsiz konuşmaları Çin-Tayvan donanmaları burun buruna geldi: Penghu Adası tehlikeli yakınlaşma: İşte... Haberi Görüntüle

DAYANIKLILIĞIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ 

Ramstein toplantısında video konferans yoluyla hitap ettiğine dikkat çeken Zelenski şu sözlere yer verdi: 

Bu kapalı bir ortamda yürütülen tartışmalardır ve öyle de olmalıdır. Ancak genel olarak, bugünkü Rammstein toplantısının dayanıklılığımızı güçlendireceğini söyleyebiliriz.

İşgalci İsrail'in hedefinde siviller vardı: Binlerce Gazzelinin üzerine bomba yağdırdı İşgalci İsrail'in hedefinde siviller vardı: Binlerce Gazzelinin üzerine bomba yağdırdı Haberi Görüntüle

TANKLARLA İLGİLİ KARAR VERİLMESİ GEREKİYOR 

Diğer yandan müttefiklerin Ukrayna'ya destek konusunda kararlı olduklarını belirten Zelenski şöyle konuştu: 

Evet, yine de modern tankların tedariki için mücadele etmemiz gerekecek, ancak tanklarla ilgili bir karar verilmesi gerektiğinin başka bir alternatif olmadığı her gün daha açık bir şekilde ortaya çıkıyor.

Müttefik ülkelerinin silah yardımı sayesinde Ukrayna ordusunun imkanların gittikçe arttığını aktaran Zelenski, ülkesine yardım eden herkese teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading