Yandex Metrica

İşgalci İsrail'in hedefinde siviller vardı: Binlerce Gazzelinin üzerine bomba yağdırdı

İşgalci ordu mensupları, Gazze'nin kuzeyindeki evlerine dönmeye çalışan yüzlerce Filistinlinin üzerine bomba yağdırdı. Dünyanın gözü önünde soykırım yapılırken batılı ülkeler gözlerini kapatmaya devam ediyor.

Dünya

27.04.2024, 09:53

İşgalci İsrail, tüm dünyanın gözü önünde Filistinli sivilleri hedef almaya devam ediyor. İşgalci ordu tekrardan Filistinli masum sivilleri hedef aldı.

Gazze'nin kuzeyindeki evlerine dönmeye çalışan, arlarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu yüzlerce Gazzeliye işgalci ordu mensupları saldırı düzenledi. O anlar kameralara yansıdı.

Yahudi yerleşimciler polis eşliğinde Filistinlilere saldırdı: 6 kişi vurularak yaralandı Yahudi yerleşimciler polis eşliğinde Filistinlilere saldırdı: 6 kişi vurularak yaralandı Haberi Görüntüle

SON 24 SAAT İÇERİSİNDE 43 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

Gazze'de bulunan Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada son 24 saat içerisinde Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda 43 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 62 Filistinlinin ise yaralandığı belirtildi.

ABD, İsrail için kendi vatandaşlarıyla mücadele edecek: Temsilciler Meclisi'nde antisemitizm tasarısı onaylandı ABD, İsrail için kendi vatandaşlarıyla mücadele edecek: Temsilciler Meclisi'nde antisemitizm... Haberi Görüntüle

CAN KAYBI 33 BİN 729'A YÜKSELDİ

191 gündür aralıksız olarak soykırım çalışmalarına devam eden İsrail, bugüne kadar en az 14 bin 500'ü çocuk, 9 bin 560'ı kadın olmak üzere 33 bin 729 Filistinliyi katletti. Düzenlenen saldırılarda ise 76 bin 309 Filistinli yaralandı.

Enkaz altında binlerce ölü olduğu ifade edilirken, İşgalci ordu mensupları halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumlarını tahrip etmeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading