Yandex Metrica

Yunan haddini aştı! İstanbul'daki köprüleri yok ederiz

Yunan haddini aştı! İstanbul'daki köprüleri yok ederiz

Yunanistan'da bir televizyon programına canlı bağlantı yoluyla konuk olan emekli Yunan Koramiral Egkolfopoulos, Türkiye’yi tehdit etti. Egkolfopoulos, "Uçaklarımız, İstanbul'daki köprüleri yok edecek" diyerek olası savaş durumundaki hedeflerini açık açık söyledi.

Dünya

23.01.2024, 19:23

Türkiye-Yunanistan arasında yaşanan gerilim giderek tırmanıyor. Yunanistan'daki bir televizyon programında skandal ifadeler kullanan Emekli Yunan Koramiral Egkolfopoulos, haddini aştı. 

NATO'nun şaşkına döndü! Görüntüler sosyal medyada viral oldu: Putin'in 'süper silah'ı göründü! NATO'nun şaşkına döndü! Görüntüler sosyal medyada viral oldu: Putin'in 'süper... Haberi Görüntüle

''ÖNCE İSTANBUL'UN KÖPRÜLERİNİ YIKACAĞIZ''

Emekli Yunan Koramiral Egkolfopoulos, "Önce uçaklarımız, İstanbul'daki Boğaziçi Köprülerini yok edecek, 3 adet SCALP füzesi fırlatılacak ve ardından onlara 'Şimdi gelebilirsiniz' diyeceğiz" diye konuştu. 

Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik patlama: Binlerce kişi tahliye ediliyor Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik patlama: Binlerce kişi tahliye ediliyor Haberi Görüntüle

''KEŞKE İLK HAMLEYİ TÜRKLER YAPSA''

Open TV adlı kanalda konuşan Yunan amiral, açık açık meydan okudu, "Keşke ilk adımı Türkler atsa" ifadelerini kullandı. "Sayın Erdoğan , ilk hamleyi o yapsın.''  ifadeleriyle Türkiye'ye çağrı yapan Egkolfopoulos,  ''Elbette ülkemiz için kötü olacak çünkü Ukrayna'dan sahneler göreceğiz.''  ifadelerini kullandı.

Saldırı hamlesi için kendi yönetimine değil de Türkiye'ye çağrı yapan Yunan Koramiral, Yunanistan Silahlı Kuvvetleri'nin  savaşa hazır olduğunu da savundu. 

İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar Haberi Görüntüle

HADDİ AŞAN İFADELER

Giannis Egolfopoulos'ın "Büyük harflerle yazın. Hayır, korkmuyoruz, umursamıyoruz. Bir hamle yapsınlar, çünkü başlarına ne gelecek bilmiyorlar. Zorbalık yapar ve sonra giderler. Bunlar Türkler" sözleriyle hem eleştiri hem de  alay konusu oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading