Yandex Metrica

Ünlü oyuncu Will Smith Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu söyledi: 'Musa peygamber kıssasından çok etkilendim'

Ünlü oyuncu Will Smith Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu söyledi: 'Musa peygamber kıssasından çok etkilendim'

Ünlü Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunusöyledi. Smith, Musa peygamber kıssasının kendisi üzerinde olumlu etki yarattığını vurguladı ve "Kur'an-ı Kerim'de Hz. Musa ile ilgili bu kadar çok ayete rastlamak beni hayrete düşürdü" dedi.

Dünya

02.04.2024, 13:50

Ünlü ABD'li oyuncu Will Smith, geçen ramazan ayında Kur'an-ı Kerim dahil tüm kutsal kitapları okuduğunu belirtti ve maneviyata derin takdirini dile getirdi.

Mısırlı gazeteci Amr Adeeb'in sunduğu Big Time Podcast'inde konuşan Smith, Kur'an-ı Kerim'i "baştan sona" okuduğunu kaydetti.

Smith, son iki yılda yaşadığı zor zamanları hatırlatarak zorlukların üstesinden gelebilmek için maneviyata yöneldiğini söyledi.

Kur'an-ı Kerim'in okunması "çok basit" bir kutsal kitap olduğunu söyleyen ünlü aktör, Kur'an-ı Kerim'in  sadeliğini sevdiğini belirtti.

İsrail savaş kabinesinde neler konuşuldu? Perde arkasında yaşananlar ABD medyasına sızdı İsrail savaş kabinesinde neler konuşuldu? Perde arkasında yaşananlar ABD medyasına... Haberi Görüntüle

"O KADAR AÇIK Kİ KRİSTAL BERRAKLIĞINDA"

"O kadar açık ki… kristal berraklığında." diyen Smith, kutsal kitabın ruhunun çok güzel ve net olduğuna dikkat çekti.

Kur'an-ı Kerim'den bahseden Smith, kendisini özellikle  Musa peygamber kıssasının etkilediğini söyledi. Smith, "Kur'an-ı Kerim'de Hz. Musa ile ilgili bu kadar çok ayete rastlamak beni hayrete düşürdü" dedi.

Smith'in podcast röportajı internette viral oldu.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading