Yandex Metrica

Ünlü Alman dergisinden çarpıcı Türkiye itirafı: Türkler bizi geçti

Ünlü Alman dergisinden çarpıcı Türkiye itirafı: Türkler bizi geçti

Avrupa'nın ve Almanya'nın ünlü dergisi Der Spiegel; Türk Hava Yolları'nın, Almanya'nın uluslararası hava yolu şirketi Lufthansa'yı geçtiğini yazdı. Türkiye'nin 2019'dan bu yana büyük bir sıçrama yaptığının vurgulandığı haberde, çarpıcı itirafların bulunması dikkat çekti.

Dünya

23.01.2024, 19:52

Avrupa'nın en popüler medya kuruluşlarından Almanya merkezli Der Spiegel; Türk Hava Yolları'nın, Almanya uluslararası hava yolu şirketi Lufthansa'yı geçtiğini yazdı.Salgın döneminde durma noktasına gelmesinin ardından çeşitli problemler yaşayan Alman hava yolu sektörü, personel sıkıntısı ve grevlerle karşı karşıya bulunması dikkati çekiyor.

Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar gelip füze ateşlediler Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar... Haberi Görüntüle

Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere ve Ürdün düşürdü! Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN GELİŞİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Türkiye'nin 2019'dan bu yana büyük bir sıçrama yaptığının vurgulandığı haberde, "Lufthansa düşmeye devam ediyor." denildi.

Ülkede özellikle yaz tatilinin başlamasıyla birçok havalimanında personel eksikliği nedeniyle uzun kuyruklar oluşmuştu.

Çok sayıda uçak seferi iptal edilmiş veya seferin gecikmesinden ötürü yolcular gidecekleri yerlere geç ulaşmıştı.

Bu kuyruklar, gecikmeler ve iptaller Kovid-19 karantinalarından sonra seyahat etmek isteyen tatilcileri hayal kırıklığına uğratmıştı.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading