Yandex Metrica

UFO krizinde korkutan detay! O ayrıntı dehşete düşürdü

UFO krizinde korkutan detay! O ayrıntı dehşete düşürdü

ABD ile Çin arasında başlayan casus balon krizinin ardından ortaya çıkan cisimlerin tanımlanamamış olması sebebiyle dünya genelindeki UFO endişesi büyüyor. Düşürülen cisimlerle ilgili ortaya çıkan bir ayrıntı ise dehşetin boyutunu gözler önüne serdi.

Dünya

23.01.2024, 20:28

Birkaç haftadır UFO krizi gündemde yerini koruyor. Çin'in casus balonu ile başlayan fakat daha sonra Pentagon'un tanımlanamayan cisim tanımlaması yaptığı uçan nesnelerle ilgili onlarca farklı spekülasyon dönüyor. 

İsrail devlet televizyonu duyurdu: Refah'a saldırı ertelendi, İran'a saldırı planları onaylandı İsrail devlet televizyonu duyurdu: Refah'a saldırı ertelendi, İran'a saldırı planları... Haberi Görüntüle

DÜŞÜRÜLEN CİSİMLERİN ENKAZI BULUNAMADI 

Gizemli cisimlerle ilgili ise yeni bir detay ortaya çıktı. ABD Kuzey Kuvvetleri Komutanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, 10-12 Şubat tarihlerinde Kanada sınırındaki Horun Gölü üstünde düşürülen cisimlerin enkazı bulunamadı. 

İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı Haberi Görüntüle

UÇUŞ OPERASYONLARI DURDURULACAK 

Söz konusu açıklamada, "ABD ordusu, Kanadalı ortaklar, federal kurumlar, yüzey sensörleri, hava görüntüleri ve yüzey altı taramaları kullanıldı. Her alanda sistematik aramalar yapıldı; ancak enkazın yeri belirlenemedi" ifadelerine yer verildi. 

Bölge koşullarının Kuzey Kutbu etkisinde olması nedeniyle operasyonlara son verildi. Fakat aynı zamanda uçuş operasyonlarının da bugün itibariyle sonlandırılacağına dikkat çekildi. 

Ukrayna lideri Zelenski Batı'ya yalvardı: İsrail'e verdiğiniz desteği bize de verin! Ukrayna lideri Zelenski Batı'ya yalvardı: İsrail'e verdiğiniz desteği bize de... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU? 

ABD, Çin'in casus balonunu daha önce 4 Şubat tarihinde South Carolina kıyılarında vurmuştu. Ardından da 10 Şubat'ta Pentagon üstündeki bir cisim düşürülmüştü.

11 Şubat tarihinde ise Kanada Başbakanı Justin Trudeau ABD ile iş birliği içinde olarak Yukon bölgesinde bir cismi düşürdüğünü ifade etmişti.

8 gün içinde 4 tanımlamayan cisimle ilgili açıklama yapan Pentagon Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, yaptığı yazılı açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden'ın talimatı üzerine söz konusu cismin bir ABD F-16'sı tarafından düşürüldüğünü bildirmişti.

Sözcü "Kuzey Amerika Hava Savunma Komutanlığı (NORAD), cismi pazar sabahı tespit etti, görsel ve radar takibini sürdürdü. Uçuş rotası ve radar verilerine dayanarak, bu cismin, Montana'daki hassas savunma bölgelerinin üzerinde alınan radar sinyaline makul bir şekilde uyumlu olduğunu söyleyebiliriz. Yerdeki herhangi bir şeye yönelik kinetik bir askeri tehdit olarak değerlendirmedik ancak güvenli bir uçuş tehlikesi ve potansiyel gözetleme yetenekleri nedeniyle bir tehdit olarak değerlendirdik." ifadelerine yer vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading