Yandex Metrica

Türk heyet NATO karargahında! Kritik görüşme başladı

Türk heyet NATO karargahında! Kritik görüşme başladı

Son dakika haberleri... Türkiye'nin, teröre ev sahipliği yaptığı gerekçesiyle İsveç ve Finlandiya'ya NATO vetosunda kritik görüşme başladı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki heyet Brüksel'de yetkililerle görüşüyor. Görüşmede İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelikleri ele alınacak.

Dünya

23.01.2024, 22:09

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik için başvurularıyla ilgili görüşmeler NATO Karargahı'nda başladı.

Sorbonne Üniversitesi'nde Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un konuştuğu sırada dışarıda Filistin'e destek gösterisi düzenlendi! Sorbonne Üniversitesi'nde Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un konuştuğu sırada dışarıda Filistin'e destek... Haberi Görüntüle

İBRAHİM KALIN VE SEDAT ÖNAL BAŞKANLIĞINDAKİ HEYET GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki heyet, muhatapları ile İsveç ve Finlandiya'nın üyeliği konusunu görüşüyor.

İki ülkenin terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG konusunda somut adım atması beklentisi bir kez daha gündeme getirilecek.

Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır cayır yaktı Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır... Haberi Görüntüle

BELGELER ÜZERİNDE GÖRÜŞMELERDE BULUNULACAK

25 Mayıs'ta Ankara'da gerçekleşen görüşme sonrası taraflar arasında beklentilere ilişkin belge trafiği yaşanmıştı. Brüksel'deki toplantıda, bu belgeler üzerinde görüşmelerde bulunulacak.

Türkiye, bir güvenlik teşkilatı olan NATO'da, terör örgütlerine ev sahipliği yapan ülkelerin yer almaması gerektiğini belirterek İsveç ve Finlandiya'nın üyeliğine olumlu bakmıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading