Yandex Metrica

Sitede Ara

Tüm dünyanın konuştuğu kare: İsrail'in gözaltına aldığı Filistinli babanın kanser hastası çocuğuyla veda anı

Tüm dünyanın konuştuğu kare: İsrail'in gözaltına aldığı Filistinli babanın kanser hastası çocuğuyla veda anı

İsrail güçleri tarafından gözaltına alınan Filistinli babanın kanser hastası çocuğuyla vedalaştığı anın karesi, dünya gündemine damga vurdu.

Dünya

23.01.2024, 17:58

İsrail'in işgali altındaki Batı Şeria'da gözaltına alınan Filistinli baba Hicazi el-Kavasimi'nin kanser hastası çocuğunu öpüp vedalaştığı yürek burkan kare, dünya gündeminde geniş yer kapladı. AA'nın yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Filistinli Hicazi el-Kavasimi, El Halil kentinde ikamet ediyor ve gece saatlerinde İsrail güçleri tarafından evine baskın yapıldı.

İsrail güçleri, 11 yaşındaki oğlu kanser olan Kavasimi'yi bilinmeyen bir gerekçeyle gözaltına aldı. Bunun üzerine Kavasimi, evinden götürülmeden hemen önce çocuklarıyla vedalaştı. Vedalaşma sırasında kanser hastası 11 yaşındaki oğlu Ahmed'i öpen babanın o anları fotoğraf karesinde ölümsüzleşirken, dünyanın gündemine yerleşti. 

Çin Denizi'nde tehlikeli manevra: Filipin gemisini tazyikli su ile taciz ettiler Çin Denizi'nde tehlikeli manevra: Filipin gemisini tazyikli su ile taciz... Haberi Görüntüle

KANSER HASTASI AHMED'İN KEMOTERAPİ RANDEVUSU ERTELENDİ

Babası Kavasimi'nin İsrail güçlerince sebebi belirtilmeden gözaltına alınmasından sonra, 9 aydır kemik kanseriyle savaşan Ahmed'in Kudüs'teki kemoterapisi ertelenmek zorunda kaldı. 

Hem Batı Şeria'da hem de Doğu Kudüs'te oldukça sıradan bir hale gelen gözaltıların ardından kadın ve çocuklarından oluşan Filistinlilerden bir kısmıuzun süreler boyunca gözaltı merkezlerinde tutuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading