Yandex Metrica

Son dakika! Ukrayna'da 5 tren istasyonuna saldırı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika! Ukrayna'da 5 tren istasyonuna saldırı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberleri... Ukrayna'nın batısı ve merkezindeki beş tren istasyonuna Rus işgalciler saldırı düzenledi, can kayıpları olduğu bildiriliyor.

Dünya

31.01.2024, 17:03

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarında 61. günde devam ediyor. Türkiye'nin savaşı durdurmak için çabası devam ederken bölgeden ölüm haberleri geliyor. 

BMGK olağanüstü toplandı! Guterres'ten İran-İsrail açıklaması: Her türlü adımdan uzak durulmalı BMGK olağanüstü toplandı! Guterres'ten İran-İsrail açıklaması: Her türlü adımdan uzak... Haberi Görüntüle

5 TREN İSTASYONUNA SALDIRI

Son olarak, Ukrayna Demiryolları Rus güçlerinin, ülkenin orta ve batısındaki bölgelerde 5 tren istasyona saldırı düzenlendiğini aktardı. Saldırılarda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Demiryollarının baş yetkilisi Oleksander Kamyshin, saldırıların tamamın bir saat içinde gerçekleştiğini ve detayların araştırıldığını söyledi. 

Berlin'de köstebek krizi: Gemi motoru bilgilerini Çin'e sızdıran casuslar ülkeyi karıştırdı Berlin'de köstebek krizi: Gemi motoru bilgilerini Çin'e sızdıran casuslar ülkeyi... Haberi Görüntüle

DEĞERLİ VE ÖNEMLİ

Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Blinken ve Austin'in kritik dönemde gerçekleştirdiği ziyaretin Ukrayna için değerli ve önemli olduğunu kaydetti.

38 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Ülkede 8 Nisan'da Donbass bölgesindeki Donetsk yönetimine bağlı Krematorsk kentinde tren istasyonuna hava saldırısı yapılmış, 38 kişi hayatını kaybetmişti.

Gazze'de insani felaket derinleşecek! Katil İsrail'in yeni katliamı için tarih verildi Gazze'de insani felaket derinleşecek! Katil İsrail'in yeni katliamı için tarih... Haberi Görüntüle

BLINKEN VE AUSTIN GÖRÜŞMESİ

Ukrayna'ya yardımları için ABD'ye teşekkür eden Zelenskiy, "Blinken ve Austin'le, Ukrayna'ya yönelik savunma yardımları, mali destekleri ve güvenlik garantilerini ve Rusya'ya karşı yaptırımların güçlendirilmesini görüştük." bilgisini verdi.

Gazze'ye doğru yola çıkan ABD gemisi yarı yoldan geri döndü: Soruşturma başlatıldı Gazze'ye doğru yola çıkan ABD gemisi yarı yoldan geri döndü:... Haberi Görüntüle

PETROL DEPOSUNDA YANGIN

Öte yandan Rusya’nın Ukrayna sınırına 150 kilometre uzaklıkta bulunan Bryansk şehrindeki petrol deposunda yangın çıktı. Açıklamada, yangın nedeniyle yaralanan olmadığı ve bölgede yaşayanların tahliye edilmeyeceği kaydedildi. Rus basınına konuşan görgü tanıkları, depoda çeşitli patlamaların duyulduğunu söyledi. Ukrayna sınırına yaklaşık 150 kilometre uzaklıkta bulunan Bryansk’taki petrol deposunda söndürme çalışmaları sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading