Yandex Metrica

Son dakika: Azerbaycan'da şehit sayısı 71'e yükseldi

Son dakika: Azerbaycan'da şehit sayısı 71'e yükseldi

Azerbaycan, bir bildiri yayınlayarak Ermenistan'ın provokasyonu sonucunda çıkan çatışmalarda 21 Azerbaycan askerinin daha şehit olduğunu açıkladı. Son rakamlarla birlikte şehit sayısı 71'e yükseldi. Ermenistan Güvenlik Konseyi Sekreteri Armen Grigoryan, Ermenistan ve Azerbaycan'ın ateşkes kararı aldığını bildirmesine rağmen bölgede çatışmalar devam ediyor.

Dünya

23.01.2024, 19:48

Azerbaycan, bir bildiri yayınlayarak Ermenistan'ın provokasyonu sonucunda çıkan çatışmalarda 21 Azerbaycan askerinin daha şehit olduğunu açıkladı.

Ermenistan Güvenlik Konseyi Sekreteri Armen Gigoryan, Ermenistan ve Azerbaycan arasında çıkan çatışmaların karşılıklı olarak durduğunu bildirmişti. Ancak bölgeden gelen son bilgilere göre, Ermenistan'ın provokasyonları neticesinde çatışmalar devam ediyor.

Tarihi bina 56 yıl sonra ele geçirildi: Columbia Üniversitesi'nde öğrenciler sandalye ve masalarla barikat kurdu Tarihi bina 56 yıl sonra ele geçirildi: Columbia Üniversitesi'nde öğrenciler... Haberi Görüntüle

ATEŞKES SÖZLÜ OLARAK İLAN EDİLDİ

Grigoryan açıklamasında ateşkesin yazılı olarak değil sözlü olarak ilan edildiğinin de altını çizdi.

Hamas'tan Hasan Saklanan için taziye mesajı: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz Hamas'tan Hasan Saklanan için taziye mesajı: Mescid-i Aksa şehidi ilan... Haberi Görüntüle

PAŞİNYAN'A YOĞUN PROTESTO

Grigoryan, ayrıca Başbakan Nikol Paşinyan'ın istifası için başlatılan protestoları eleştirerek, muhalefetin dış güçlerin yönlendirmesiyle hareket ettiğini iddia etti.  Grigoryan, "Bu, Ermenistan devletini zayıflatmayı amaçlayan beşinci koldan bir miting. Bazı gruplar iç siyasi istikrarı bozmak amacıyla bir miting düzenlemeye çalışıyorlar. Bu gruplar Ermenistan'ı zayıflatmaya ve çeşitli yerlerden emir almaya çalışıyorlar. Asıl amaçları Ermenistan Cumhuriyeti'ni yok etmek ve bir ülkenin parçası olacağı bir duruma getirmektir" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading