Yandex Metrica

Sincar'daki PKK'lı teröristler Irak ordusu tarafından yaka paça gözaltına alındı

Geçtiğimiz günlerde Sincar’da Irak ordu birlikleri ile terör örgütü PKK arasında çatışmalar yaşanmıştı. Irak ordusunun Sincar'da sağ yakaladığı 3 PKK/YBŞ'li teröristin Irak ordusu tarafından yaka paça gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Dünya

23.01.2024, 19:10

3 gün önce Irak'ın Musul kentine bağlı Sincar ilçesini işgal eden PKK/YBŞ'ye Irak ordusu müdahale etmişti. Bölgeden ayrılmayı reddeden PKK'lı teröristleri vuran Irak ordu birlikleri kontrol noktasını tahliye etmişti. Çatışmada çok sayıda PKK'lı teröristin yaralandığı bildirilmişti.

Ne F-35, ne Su-57 dünya KAAN için kuyruğa girecek: Türkiye artık 4. süper güç Ne F-35, ne Su-57 dünya KAAN için kuyruğa girecek: Türkiye... Haberi Görüntüle

IRAK ORDUSU TERÖRİSTLERİ YAKA PAÇA GÖZALTINA ALDI

Irak ordusunun  Sincar'da sağ yakaladığı 3 PKK/YBŞ'li teröristin Irak ordusu tarafından yaka paça gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Faiz kararı sonrası altın ve döviz kuru nasıl etkilenir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Faiz kararı sonrası altın... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'NIN SİNCAR'DAN ÇIKARILMASINA İLİŞKİN ANLAŞMA

Bağdat ve Erbil yönetimleri, 9 Ekim 2020'de terör örgütü PKK'nın Sincar'dan çıkarılmasını da kapsayan bir anlaşma imzalamıştı.

Ancak Sincar Anlaşması halen uygulamaya konulmadı ve terör örgütü PKK ilçedeki işgalini sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading