Yandex Metrica

Rus zenginlerine kapılar kapandı! Maldivler'e kaçıyorlar

Rus zenginlerine kapılar kapandı! Maldivler'e kaçıyorlar

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi sonrası birçok ülke Rus kurumlarına ve siyasetçilerine yaptırım uygulama kararı almıştı. Bu yaptırımlardan Rus zenginleri de nasibini almaya başladı. Yaptırımlar kapsamında banka hesaplarına bloke konulan Rus oligarkları yatlarını Karadağ ve Maldivler'e kaçırmaya başladı.

Dünya

23.01.2024, 22:05

Son yaptırımlar ile Avrupa Birliği'nin yaptırım uyguladığı Rus vatandaşı sayısı 680'e yükseldi. 

Ayrıca AB 53 kuruma da yaptırım uygulama kararı aldı. Yaptırım listesinde bulunan kişilerin mal varlıkları dondurulurken bu kişilere seyahat yasağı da getirildi. 

3 kilit isim öldürüldü! Hizbullah suikast iddialarına cevap verdi: İntikam çok yakında 3 kilit isim öldürüldü! Hizbullah suikast iddialarına cevap verdi: İntikam... Haberi Görüntüle

OLİGARKLAR MALDİVLER VE KARADAĞ'A KAÇIYOR 

Yaptırımlar kapsamında Rus oligarklarının malikaneleri, mal varlıklarına el koyulma tehdidi bulunurken, Rus zenginlerinin lüks yatlarına Karadağ ve Maldivler'e kaçırdığı belirtildi. 

Öğrenci devrimi! Amerikalılar Siyonist rejime başkaldırdı: Washington'u neler bekliyor? Öğrenci devrimi! Amerikalılar Siyonist rejime başkaldırdı: Washington'u neler bekliyor? Haberi Görüntüle

RUSYA'YA LİMAN KISITLAMASI 

İngiltere'nin Ulaştırmadan Sorumlu Devlet Bakanı Grant Shapps, limanlara gönderdiği talimatnamede "Ulaştırma Bakanlığı, Rus gemilerinin Birleşik Krallık limanlarına girmeye devam etmesini uygun görmüyor. Denizcilik sektörü uluslararası ticaretin temelidir ve Rusya'nın ekonomik çıkarlarını kısıtlamak ve Rusya hükümetini sorumlu tutmak için üzerimize düşeni yapmalıyız" ifadelerine yer verdi. 

İngiltere'den bugüne kadar ki en büyük savunma desteği Ukrayna'ya: Dron tedarik edilecek İngiltere'den bugüne kadar ki en büyük savunma desteği Ukrayna'ya: Dron... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE LİMANLARI RUSLARA KAPATILDI

Shapps, İngiltere'deki liman yetkililerine, Rusya ile bağlantılı herhangi bir kişi tarafından sahip olunan, kontrol edilen, kiralanan veya işletilen herhangi bir geminin yanı sıra, Rusya'da kaydı bulunan ve Rus bayrağı taşıyan gemiler ile yaptırım listesinde adı bulunan kişilere ait gemiye limanları açmamaları talimatını verdi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading