Yandex Metrica

İngiltere'den bugüne kadar ki en büyük savunma desteği Ukrayna'ya: Dron tedarik edilecek

İngiltere'den bugüne kadar ki en büyük savunma desteği Ukrayna'ya: Dron tedarik edilecek

İngiliz hükümeti, Ukrayna'ya bugüne kadar ki en büyük savunma desteği paketini açıkladı. İngiltere, 500 milyon poundluk ek paket hazırlayarak Ukrayna'ya dron tedarik etmeye hazırlanıyor.  

Dünya

30.04.2024, 23:24

İngiltere hükümeti tarafından bugün yapılan açıklamaya göre 500 milyon poundluk savunma desteği Ukrayna'ya tahsis edilecek.

Hükümet tarafından yapılan açıklamada, ''Bugün açıklanan 500 milyon pound tutarındaki ek fon, acil ihtiyaç duyulan mühimmat, hava savunma, insansız hava araçları ve mühendislik desteğinin hızla sağlanması için kullanılacak. Dronlar İngiltere'den satın alınacak ve fonlar, yurt içi savunma tedarik zincirlerinin büyütülmesini destekleyecek'' ifadeleri kullanıldı.

Gazze'nin ölüme hazırlanan çocuklar! Dünyanın Kerim'e bir çocukluk borcu var: Koluna ismini yazdı ölümü bekledi... Gazze'nin ölüme hazırlanan çocuklar! Dünyanın Kerim'e bir çocukluk borcu var:... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE SAVUNMA BAKANLIĞINDAN BÜYÜK DESTEK

İngiltere Savunma Bakanlığı ise Ukrayna'ya, ''Açık deniz baskın gemisi, sert baskın gemisi ve dalış teknelerinin yanı sıra deniz silahlarını da içeren 60 bot. 1600'den fazla saldırı ve hava savunma füzesinin yanı sıra ilave Storm Shadow uzun menzilli hassas güdümlü füzeler. 160 'Husky' aracı, 162 zırhlı araç ve 78 arazi aracı dahil olmak üzere 400'den fazla araç'' yardımında bulunulacağını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading