Yandex Metrica

3 kilit isim öldürüldü! Hizbullah suikast iddialarına cevap verdi: İntikam çok yakında

3 kilit isim öldürüldü! Hizbullah suikast iddialarına cevap verdi: İntikam çok yakında

Dünya İsrail'in İran'a misilleme yapıp yapmayacağını merak ederken, işgal ordusu Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'ın sorumlularından olan Baz, Şahhuri ile Fadlallah'ın suikast saldırısıyla öldürüldüğünü duyurdu.

Dünya

28.04.2024, 21:39

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Ortadoğu'da sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak İsrail ordusu Hizbullah'ın üç sorumlusunu öldürüldüğünü duyurdu.

2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya olacak! 2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya... Haberi Görüntüle

3 KİLİT İSME SUİKAST

İşgal ordusundan yapılan açıklamada, Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye vilayetine bağlı Bint el-Cubeyl'de Hizbullah'ın askeri kanadı Rıdvan Gücü'nün kıyı kesimindeki füze saldırılarından sorumlu biriminin sorumlusu Muhammed Hüseyin Mustafa Şahhuri'nin İHA ile düzenlenen saldırıda öldürüldüğü ifade edildi.

Söz konusu açıklamada  Şahhuri'nin, Lübnan'dan İsrail'e yönelik düzenlenen çok sayıda füze saldırısının planlayıcısı ve uygulayıcısı olduğu ifade edilirken, Hizbullah'ın füze saldırılarından görev aldığı iddia edilen Mahmud İbrahim Fadlallah ve İsmail Yusuf Baz'ın da öldürüldüğü bildirildi.

Öğrenci devrimi! Amerikalılar Siyonist rejime başkaldırdı: Washington'u neler bekliyor? Öğrenci devrimi! Amerikalılar Siyonist rejime başkaldırdı: Washington'u neler bekliyor? Haberi Görüntüle

HİZBULLAH HABERİ DOĞRULADI

İsrail'in duyurduğu habere Hizbullah'tan doğrulama geldi. Hizbullah, 3 ismin Lübnan'ın güneyinde öldürüldüğü doğrulandı. Bu suikast ile beraber İsrail ordusu ile 8 Ekim 2023'ten beri Hizbullah mensubu sayısı 277 kişiyi öldürdü.

ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırıları devam ediyor: Hudeyde bir kez daha hedef alındı ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırıları devam ediyor: Hudeyde bir kez... Haberi Görüntüle

İNTİKAM GECESİ BOŞ DURMADI

Öte yandan Hizbullah İran'in İsrail'i vurduğu intikam gecesinde İsrail'in kuzeyindeki askeri üssü onlarca katyuşa füzesi fırlattığını duyurmuştu. İsrail bu füzelerin bir kısmının hava savunma sistemiyle imha edildiğini, geri kalanının da boş arazilere düştüğünü belirtmişti.

katyuşa füzesi.jpg

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading