Yandex Metrica

Putin'le Macron’un neden uzun masada görüştüğü ortaya çıktı! Sebebi herkesi şaşırtacak

Putin'le Macron’un neden uzun masada görüştüğü ortaya çıktı! Sebebi herkesi şaşırtacak

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Rusya'da 3 PCR testi yaptırmayı reddettiği için Putin tarafından uzun masaya oturtulduğu iddia edildi. Macron'a yakın kaynaklar 'Cumhurbaşkanının DNA'sına el koymalarını kabul edemedik' ifadelerini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 18:48

Geçtiğimiz günlerde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ukrayna krizi üzerine görüştükleri uzun masa, dünyanın gündeminde geniş yankı uyandırmıştı. Ortak düzenlenen basın toplantısnının ardından Macron'u beklemeden salondan aryılan Putin'in Fransız lidere karşı tutumu çok konuşulmuştu. Hatta dünya basınında yer alan haberlerde uzun masa ve Macron dalga konusu olmuştu.

Fransa'dan İran'a veto: Avrupa için güvenlik sorunu teşkil ediyor Fransa'dan İran'a veto: Avrupa için güvenlik sorunu teşkil ediyor Haberi Görüntüle

PCR TESTİNİ KABUL ETMEDİ

Macron ve Putin'in Ukrayna krizini tartışmak için 4 metre uzunluğundaki masada oturmalarının nedeni ise belli oldu. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, Rusya'ya geldiği sırada Kremlin’in Kovid-19 testi yapılması talebini reddettiği belirtildi. Bu sebebpten dolayı Putin’den uzakta oturtulması için söz konusu masanın kullanıldığı aktarıldı.

İsrail ordusu duyurdu: Gazze Şeridi'nde bir İsrail askeri öldü İsrail ordusu duyurdu: Gazze Şeridi'nde bir İsrail askeri öldü Haberi Görüntüle

MACRON'A SEÇİLME HAKKI VERİLDİ

Rusya’da PCR testine girmesi halinde Vladimir Putin’e yakın olabileceği söylenen Macron'un bu teklifi reddedip sosyal mesafe kontrolünde görüşmeyi gerçekleştirmek istediği ortaya çıktı.

Alman bakan Baerbock, Netanyahu'nun yüzüne bakarak haykırdı: Gazze'yi açlığa sürüklüyorsun Alman bakan Baerbock, Netanyahu'nun yüzüne bakarak haykırdı: Gazze'yi açlığa sürüklüyorsun Haberi Görüntüle

'DNA'SINA EL KOYMALARINI KABUL EDEMEDİK'

Tüm dünyanın gündemini meşgul eden konuyla ilgili birinci kaynak, "Bunun o uzun masa anlamına geldiğini çok iyi biliyorduk'' dedi. Kaynaktan yapılan açıklamada ''Cumhurbaşkanının DNA'sına el koymalarını kabul edemedik'' ifadelerine yer verildi. İkinci kaynak ise, Cumhurbaşkanının Rus PCR testine girmeyi reddettiğini doğrularken, Macron’un ayrılmadan önce bir Fransız PCR testi ve kendi doktoru tarafından bir antijen testi yaptırdığını sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading