Yandex Metrica

Prens William ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti! Rose Hanburg sessizliğini bozdu! Söyledikleriyle İngiltere ayağa kalktı!

Prens William ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti! Rose Hanburg sessizliğini bozdu! Söyledikleriyle İngiltere ayağa kalktı!

Prenses Kate Middleton'un ortadan kaybolması sonrasında, Prens William ile boşanacakları iddia edilmişti. William'ın Lady Rose Hanburg ile birlikte olduğu iddia edilmişti. 'Öteki kadın' olarak anılan Lady Rose ise  çıkan iddialara açıklık getirdi. 

Dünya

24.04.2024, 13:58

Prenses Kate Middleton ve Prenses William arasında yaşanan aldatma iddiaları sonrasında İngiltere'de ve tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

ABD'de yeni bir George Floyd vakası: Polis şiddetine maruz kalan siyahi Amerikalı nefessiz kalarak öldü ABD'de yeni bir George Floyd vakası: Polis şiddetine maruz kalan... Haberi Görüntüle

2 AYDAN FAZLA ORTALIKTA GÖRÜLMEDİ

Ocak ayında Kate Middleton'un karnından ameliyat olması sonrasında 2 aydan fazla ortalıkta görülmemiş, İngiltere halkı ise Prenses'in sağlık durumundan endişe etmeye başlamıştı. 

Rüşvet skandalı: Rusya Savunma Bakanlığı o tutuklamayla sarsıldı Rüşvet skandalı: Rusya Savunma Bakanlığı o tutuklamayla sarsıldı Haberi Görüntüle

SAHTE FOTOĞRAF OLAY YARATMIŞTI

Prenses Diana ile aynı kaderi paylaştığı söylentisi sonrası Kate Middleton'un da eşi Prens William tarafından aldatıldığı iddialarına Kensington Sarayı ise yapay zekalı fotoğraflarını paylaşmış, fotoğraftaki kişinin ise Kate Middleton olmadığını savunan insanların sayısı artmıştı.

Barzani'den Türkiye açıklaması: IKBY'ye yapılan yardımlar için teşekkür etti Barzani'den Türkiye açıklaması: IKBY'ye yapılan yardımlar için teşekkür etti Haberi Görüntüle

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞTI

Son olarak geçtiğimiz günlerde eşi Kate Middleton ve eşi Prens William'ın alışverişten görüntüleri basına sızdırılmış ve birçok insan Kate olup olmadığını tartışmışlardı.

ABD'de başlayan Gazze yangını Avrupa'yı sardı: Fransa, Almanya... ABD'de başlayan Gazze yangını Avrupa'yı sardı: Fransa, Almanya... Haberi Görüntüle

AŞK İDDİALARI SONRASI İLK AÇIKLAMA

Prens William ile ilişkisi olduğu öne sürülen, 40 yaşındaki Rose Hanburgy'un prens Willia ile 2019 yılından beri yasak aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. 

Fransızları ülkeden kovan Afrika ülkesi ÇAD semalarında AKSUNGUR SİHA rüzgarı Fransızları ülkeden kovan Afrika ülkesi ÇAD semalarında AKSUNGUR SİHA rüzgarı Haberi Görüntüle

SÖYLENTİLERİ YALANLADI

Business Inside dergisine kısa bir demeç veren Rose Hanburgy, ''söylentiler tamamen yanlış'' diyerek aile geçmişinden gelen bir yakınlık olduğunu belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading