Yandex Metrica

Pfizer/BioNTech, üçüncü doz için harekete geçiyor

Pfizer/BioNTech, üçüncü doz için harekete geçiyor

BioNTech ile aşı üreten Pfizer, delta varyantına karşı hem yeni aşı planını duyurdu hem de klinik testler için tarih verdi.

Dünya

23.01.2024, 17:38

Tüm dünyayı alarma geçiren delta varyantının yayılmaya devam etmesi üzerine BioNTech ile aşı üreten Pfizer'dan bu konu ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Şirket hem yeni aşı planını duyurdu hem de klinik testler için tarih verdi.

ChatGPT rakip geliyor: Meta'dan yapay zeka adımı: İşte LIama 3'ün özellikleri ChatGPT rakip geliyor: Meta'dan yapay zeka adımı: İşte LIama 3'ün... Haberi Görüntüle

BAŞVURU YAPILACAK

Pfizer’dan Assoicated Press’e yapılan açıklamada, şirketin salgına bağışıklığı artırmak ve potansiyel olarak Covid-19 varyantlarının yayılmasını durdurmak amacıyla üçüncü doz aşı onayı için FDA’ya izin başvurusu yapacağı kaydedildi.

Kanlı pazarlık! İsrail ve ABD operasyon için anlaşmaya vardı Kanlı pazarlık! İsrail ve ABD operasyon için anlaşmaya vardı Haberi Görüntüle

YENİ VARYANTLARA KARŞI ETKİLİ OLACAK

Açıklamada, mevcut aşının, Hindistan’da ortaya çıkan Delta varyantına karşı güncellendiği belirtilerek ikinci dozun ardından 12 ay içinde yapılacak üçüncü doz Covid-19 aşısının virüsün yeni varyantlarını önlemede kuvvetli etkisi olacağı ifade edildi.

Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton sarmalı Arapsaçına döndü Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton... Haberi Görüntüle

ACİL KULLANIM ONAYI VERİLMİŞTİ

Pfizer ile BioNTech'in geliştirdiği BNT162b2 adındaki Covid-19 aşısına, 11 Aralık 2020’de FDA tarafından pandemi ile mücadele için “acil kullanım onayı” verilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading