Yandex Metrica

Pandeminin biteceği tarihi verdi? Bill Gates’ten dünyayı rahatlatacak sözler

Pandeminin biteceği tarihi verdi? Bill Gates’ten dünyayı rahatlatacak sözler

ABD’li milyarder Bill Gates, Omicron varyantı hakkında bir Twitter gönderisi yayımladı. Gates, önümüzdeki birkaç ayın zorlu geçeceğini, özellikle Ocak ayında Omicron vakalarının artacağını söyledi. Microsoft’un kurucusu, Omicron varyantının Mart ayına kadar bitebileceğine inandığını belirtirken, maske takmak ve aşılanmak gibi doğru adımların atılması durumunda pandeminin 2022’de sona erebileceğini vurguladı.

Dünya

23.01.2024, 18:31

ABD’li ünlü milyarder Bill Gates, Omicron varyantı ile ilgili açıklamada bulundu.

IVY League öğrencileri hayatları boyunca baskı görecek olmalarına rağmen Gazze'nin yanındalar: Şimdiden iş teklifleri iptal edildi! IVY League öğrencileri hayatları boyunca baskı görecek olmalarına rağmen Gazze'nin... Haberi Görüntüle

GATES, YENİ VARYANTIN YARATTIĞI VAKA SAYISI DALGASININ MART AYINDA BİTECEĞİNE İNANDIĞINI SÖYLEDİ

Gates, Omicron varyantı nedeniyle tatil planlarını iptal ettiğini söylerken, yeni varyantın yarattığı vaka sayısı dalgasının Mart ayına kadar biteceğine inandığını söyledi.

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

2022 YILININ MART AYINDA PANDEMİNİN SONA EREBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Omicron varyantı hakkında bir Twitter gönderisi yayımlayan Gates, önümüzdeki birkaç ayın zorlu geçeceğini söylerken, buna hazır olduğunu dile getirdi. Maske takmaya devam edilmesinin ve aşı olmanın önemini vurgulayan Gates, doğru adımların atılması durumunda pandeminin 2022’de sona erebileceğini vurguladı.

İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili ne kadar, kaç km hızla gidiyor? İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili... Haberi Görüntüle

'OMİCRON HEPİMİZİ EVE KİTLEYECEK'

Gates, "Tam hayat normale dönecek gibi göründüğünde, pandeminin en kötü kısmına giriyor olabiliriz" derken, "Omicron hepimizi eve kitleyecek. Yakın arkadaşlarım Omicron varyantına yakalandı ve tatil planlarımın çoğunu iptal ettim" diye konuştu.
Microsoft’un kurucusu, yeni corona virüs varyantı çok hızlı yayıldığı için mevcut pandemi dalgasının gelecek yılın Mart ayına kadar sona ereceğine inandığını da söyledi.

Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37 yıldan beri yayında! İşte dizideki tüm kehanetler ve gerçekleri... Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37... Haberi Görüntüle

'HAKKINDA DAHA FAZLA ŞEY ÖĞRENENE KADAR CİDDİYE ALMALIYIZ'

ABD’li milyarder, Omicron'un hafife alınacak bir şey olmadığı söylerken, “Özellikle de varyantın ne kadar ciddi hastalığa neden olacağını henüz bilmediğimiz için dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı. Gates, "Hakkında daha fazla şey öğrenene kadar ciddiye almalıyız" diye konuşurken, "Delta'nın sadece yarısı kadar şiddetli olsa bile, şimdiye kadar gördüğümüz en kötü dalgalanma olacak çünkü çok bulaşıcı" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading