Yandex Metrica

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den Putin'e son çağrı: Bu trajediye son ver

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den Putin'e son çağrı: Bu trajediye son ver

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, savaşın uzaması durumunda Ukrayna'nın daha fazla zarar göreceğini belirtti.

Dünya

23.01.2024, 22:07

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları toplantısının ikinci günü sonrası yaptığı açıklamada, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın uzaması durumunda Ukrayna'nın daha fazla zarar göreceğini belirtti. 

Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Haberi Görüntüle

'DOĞU AVRUPA'DA TEDBİRLERİ ARTIRIYORUZ'

NATO'nun gerilimi düşürmeye çalıştığını belirten Stoltenberg, "Aynı zamanda Doğu Avrupa'da güvenlik tedbirlerini uzun vadeli artırıyoruz." ifadelerine yer verdi. 

300 km menzilli füzeler çelik bilye kusuyor: Kan gövdeyi götürecek 300 km menzilli füzeler çelik bilye kusuyor: Kan gövdeyi götürecek Haberi Görüntüle

'UKRAYNA'YA BÜYÜK ÖLÇÜDE ASKERİ YARDIM YAPTIK'

Ukrayna'ya büyük ölçekte asekeri yardım yaptıklarını belirten Stoltenberg, NATO ülkelerinin Ukrayna'ya çok sayıda silah desteği sunduğunu ifade etti. 

Son dakika: İsrail'den İran'a füzeli misilleme saldırısı Son dakika: İsrail'den İran'a füzeli misilleme saldırısı Haberi Görüntüle

'DONBAS'TA BÜYÜK BİR ÇATIŞMA BEKLİYORUZ'

Diğer yandan Putin'in hala işgali hedeflediğine dikkat çeken Stoltenberg, "Putin’in amacını değiştirdiğine dair bir işaret yok ve Donbas’ta büyük bir çatışma olmasını bekliyoruz." diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading