Yandex Metrica

Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu

ABD'nin Oklahoma eyaletindeki Massachusetts'teki Şeytan Tapınağı'na bombalı saldırı gerçekleştirildi. Konuya ilişkin soruşturma başlatan savcılar, geçen hafta olay yerine "Sevgili Statanist" yazan bir mektup bırakan şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Saldırının gerçekleştirildiği binadaki bayrak ise dikkatleri üzerine çekti. 

Dünya

01.05.2024, 21:51

ABD Massachusetts Bölge Savcılığı, Perkins, Oklahoma'dan 49 yaşındaki Sean Patrick Palmer'ın Çarşamba sabahı tutuklandığını ve 8 Nisan'daki olay sırasında eyaletler arası veya dış ticarette kullanılan bir binaya zarar vermek için ateş veya patlayıcı kullanmakla suçlandığını söyledi.

Aliyev Ermenistan'ı silahlandıran 3 ülkeyi işaret etti: 'Oturup bekleyemeyiz, ciddi önlemler almak zorundayız' Aliyev Ermenistan'ı silahlandıran 3 ülkeyi işaret etti: 'Oturup bekleyemeyiz, ciddi... Haberi Görüntüle

ŞEYTAN TAPINAĞINA SALDIRI

Bir FBI ajanı tarafından yazılan bir beyana göre, gözetleme kameraları bir kişinin boru bombasını ateşleyip çitin üzerinden Şeytan Tapınağı binasının kapalı verandasına yaklaşık sabah 4:14'te vurduğu kaydedildi. Belgeye göre patlayıcı kısmen patladı ve binanın dış kısmında küçük çaplı yangın hasarına neden oldu.

Yerel polise göre o sırada binada kimse yoktu ve personel aynı günün ilerleyen saatlerinde hasarı fark etti.

Yeminli beyanda, derme çatma cihazın bantlanmış metal çivilerle kaplanmış plastik bir boru kullanılarak yapıldığı ve önceden dumansız barut olarak tanımlanan maddeyle doldurulduğu belirtildi.

Komşu'ya kara para damgası: Avrupa Birliği Komisyonu GKRY ve Yunanistan'a iki ay süre tanıdı Komşu'ya kara para damgası: Avrupa Birliği Komisyonu GKRY ve Yunanistan'a... Haberi Görüntüle

"SEVGİLİ SATANİSTLER..."

Gözetleme görüntülerinin ayrıca adamın binanın çiçek saksısına küçük bir eşya attığını gösterdiği, müfettişlerin daha sonra burada el yazısıyla yazılmış bir not bulduğu belirtildi.

 "Sevgili Satanist" yazan notta, Tanrı'nın İbranice adı olan Elohim'e atıfta bulunulduğu ve geçen yıl binada meydana gelen vandalizm olayına işaret ettiği belirtildi.

ŞEYTAN TAPINAĞI.jpg

Mektubun bir kısmı şöyle diyor: 

“Elohim beni 7 ay önce gönderdi, sana tövbe etmeni umduğum barışçıl bir mesaj vermek için. Yeminli ifadeye göre, hayır diyorsun, Elohim şimdi beni Şeytan'ı cezalandırmam için gönderiyor ve ben de itaat etmekten mutluluk duyuyorum”

Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria için ortak açıklama! Filistinlilere 'çatışmaya girin' çağrısı Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria için ortak açıklama! Filistinlilere... Haberi Görüntüle

LGBT BAYRAĞI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Şeytan tapınağının kapısında bulunan LGBT bayrağı da dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği üzere LGBT lobisinin en yoğun şekilde aktif olduğu ABD'de vatandaşlar bu terörün son bulması için çok sayıda eylem ve yürüyüş düzenlemişti. Atılan bu bomba LGBT isyanını tekrar tetikler mi?

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading