Yandex Metrica

Kral Charles Galler'de tepki gördü: Evlerimizi ısıtmak için uğraşırken sizin tören paranızı ödüyoruz

Kral Charles Galler'de tepki gördü: Evlerimizi ısıtmak için uğraşırken sizin tören paranızı ödüyoruz

Galler'de düzenlenen geçit töreninde 2. Elizabeth için başsağlığı dileklerini kabul eden Kral Charles, tepkiyle karşılaştı. Charles'a seslenen vatandaş, "Biz evlerimizi ısıtmak için uğraşırken, sizin geçit töreninizin parasını ödemek zorundayız" dedi.

Dünya

23.01.2024, 19:49

Galler'in başkenti Cardiff'te düzenlenen bir geçit töreninde 2. Elizabeth için başsağlığı dileklerini kabul eden Kral 3. Charles toplanan kalabalıkla tek tek tokalaşırken monarşi karşıtı vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

Almanlar reforma başladı: Piskopos destekledi orduya Müslüman İmamlar alınacak Almanlar reforma başladı: Piskopos destekledi orduya Müslüman İmamlar alınacak Haberi Görüntüle

'EVLERİMİZİ ISITMAYA ÇALIŞIRKEN SİZİN TÖREN PARANIZI ÖDÜYORUZ'


Yükselen enerji fiyatlarına tepki gösteren vatandaşlardan biri Kral Charles'a seslendi ve "Biz evlerimizi ısıtmak için uğraşırken, sizin geçit töreninizin parasını ödemek zorundayız." dedi.

Nükleer bomba taşıyan Tu-22M3 savaş uçağı düşürüldü: Gökyüzünde alev alan uçak kameralara böyle yansıdı Nükleer bomba taşıyan Tu-22M3 savaş uçağı düşürüldü: Gökyüzünde alev alan... Haberi Görüntüle

ARKASINI DÖNÜP GİTTİ


Charles'ın koruması araya girerken öfkeli vatandaş "Vergi mükellefleri sizin için 100 milyon sterlin ödüyor. Ne için?" diye sordu. Soruyu yanıtsız bırakan Kral Charles, toplanan kalabalıkla ilgilenmeye devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading