Yandex Metrica

Kızıl inekleri yaktıktan sonra Mescid-i Aksa'yı yıkacaklar: ABD'nin destek verdiği kıyamet planı

Mescid-i Aksa ve Kubbet'us Sahra'yı yıkıp oraya 'Üçüncü Tapınak' adıyla sözde Süleyman Mabedi'ni inşa etmeyi hedefleyen Yahudiler, bu eyleme giden yolda en önemli aşama olan 'kızıl inek kurban etme' törenine hazırlanıyor. Teksas'tan getirtilen Angus cinsi kırmızı inekler Batı Şeria'daki bir tepede, Zeytin Dağı'na götürülüp yakılacakları günü bekliyor.

Dünya

27.04.2024, 11:45

2022 yılında ABD'nin Teksas eyaletinden Filistin'e getirilen Angus cinsi kızıl inekler Batı Şeria'daki bir tepede özenle besleniyor. Mescid-i Aksa'yı yıkıp yerine sözde Süleyman Mabedi'ni yeniden inşa etmeyi hedefleyen Yahudi Tapınak Enstitüsü, genetiğiyle oynanmış bu inekler için 2 yıl önce 500 bin dolar ödedi. 

Yahudiler, 'Üçüncü Tapınak' inşasına giden yolu açmak için öncelikle kızıl ineklerle bir ritüel yapmaları gerektiğine inanıyor. Tevrat ve Talmut'taki metinlerden ilham aldıklarını söyleyen işgalciler, Mescid-i Aksa ve çevresini 'arındırmak' için kırmızı düve küllerine ihtiyaç duyuyor. 

Kızıl inekler Nablus yakınlarındaki Şilo kentinde besleniyor.

Mescid-i Aksa yakınındaki Zeytin Dağı'nda kurban edilip yakılması planlanan düvelerin külleri daha sonra bir suda toplanacak ve o suyla birlikte 'arınmış' hale gelen Yahudilerin önünde, İslam mabedini yıkmak için bir engel kalmamış olacak. Bu kıyamet planı, Yahudi güdümlü Amerikan Evangelistlerince de destekleniyor. 

Hem bebek katili Yahudiler hem de onların destekçisi Amerikan siyonistleri, Mescid-i Aksa ve Kubbet'us Sahra yıkılıp yerine Üçüncü Tapınak inşa edilirse Mesih'in dünyaya döneceğine inanıyor. 

ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz Haberi Görüntüle

OTOMATİK SİLAHLI 'İNEK' KONFERANSI

Çarşamba günü 50'ye yakın Yahudi, Filistin'in Nablus kenti yakınlarındaki Şilo (Shilo) kenti eteklerinde kızıl inek ritüeli konulu bir konferansta toplandı. Londra merkezli yayın organı Middle East Eye tarafından takip edilen etkinliği, kırmızı düvelerin Teksas'ta yetiştirilmesini sağlayan Tapınak Enstitüsü düzenledi. 

Kızıl ineklerin yetiştirildiği antik Şilo (Shilo) kenti, ilk Süleyman Mabedi inşa edilmeden önce Yahudilerin ibadet merkezi olarak biliniyor.

Konferansa katılan yerleşimci hırsızlardan 71 yaşındaki Yahuda Singer, "Bu inekler Teksas'tan buraya getirildi ve saflıklarını korumak için özel koşullarda yetiştirildi" diyor. Bir başka yerleşimci hırsız Chaim ise duyduğu heyecanı, "Bu, Yahudiler tarihi için yeni bir an" sözleriyle anlatıyor. Fotoğraf çekimine izin verilmeyen konferans katılımcıların çoğu, etkinliğe birer otomatik tüfekle geldi.

Kızıl düveleri görmek için Los Angeles'tan gelen 19 yaşındaki Yahudi Yaakov, MEE'ye şunları söylüyor:

"Tüm hayatım boyunca kırmızı düveleri, Birinci ve İkinci Tapınağı duydum. Bu yüzden bugün bunlardan birini görme fırsatı beni gerçekten heyecanlandırıyor. Tapınak tepesinde cami ve kiliseden önce Yahudi tapınağı vardı. Şimdi orada bu tapınağın yenişen inşa edilmesi gerekiyor."

İnek yakma ritüeli

Hizbullah, İsrail'i kalbinden vurdu: Tarihi misilleme! Hizbullah, İsrail'i kalbinden vurdu: Tarihi misilleme! Haberi Görüntüle

HİKAYE BU YA, 2 BİN YILIN ARDINDAN...

Bebek katili siyonist vahşiler, 'mükemmel ineğin 2 bin yıldır görülmediğini' iddia ediyor. Uydurma hikayeye göre MS 70 yılında Romalı Titus, Süleyman Mabedi'ni yakıp yıktığında bölgede kusursuz derecede güzel kızıl inekler vardı. Ancak bu inekler tapınağın yok edilmesinden sonra bir daha ortada görülmedi. Hikaye bu ya; genetiğiyle oynanmış olsa da kızıl inekler 2 bin yıl sonra yeniden ortaya çıktı.

Onlara göre, 'mükemmel ineklerin tek bir kusuru bile' olmamalı. İneklerin üzerinde bir tek beyaz ya da siyah tüy bulunmamalı. Yahudiler, kendilerine yeniden 'ibaret hakkı' sağlayacak kızıl ineklerin asla boyunduruk altına alınamayacağını ve çalıştırılamayacağını belirtiyor.  

Tapınak Enstitüsü tarafından organize edilen gruplar, bu yıl nisan ayının sonlarında gerçekleşecek Fısıh Bayramı'nda kızıl düveleri kurban etmeyi planlıyor. 

İslâm'ın ilk kıblesi Mescid-i Aksa, Yahudilerin tehdidi altında

Yahudiler kızıl inek külünden elde edilmiş suyla arınmanın bilimsel olduğu teziyle araştırma bile yayınladı. Bar Ilan Üniversitesi'nden Prof. Zohar Amar, yanmış bir ineğin külüyle kaç kişinin temizlenebileceğine dair araştırmasında "Bir inek külü 660 milyar arıtmaya yetecek kada temizleme suyuna dönüştürebilir" diyor.

Habere Tepki Ver

0

5

2

4

5

0

4

2

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Loading