Yandex Metrica

Hizbullah, İsrail'i kalbinden vurdu: Tarihi misilleme!

Hizbullah, İsrail'i kalbinden vurdu: Tarihi misilleme!

Lübnan'ın en güçlü askeri birliği Hizbullah ile İsrail ordusu arasında sınır çatışmaları aralıksız olarak devam ediyor. İsrail'e ait SİHA'lar, Lübnan'ın kıyı bölgesindeki Adlun'da seyir halinde giden bir aracı vurdu. Hizbullah ise bu saldırıya misilleme olarak İHA ile saldırı düzenledi.

Dünya

30.04.2024, 14:34

İsrail'e ait silahlı insansız hava araçları, bugün Lübnan'ın farklı bölgelerine çeşitli saldırılar gerçekleştirdi. Düzenlenen saldırılarda Adlun'da seyir halindeki bir araç hedef alındı. İsrail medyasında çıkan iddialara göre Hizbullah'ın hava savunma biriminden üst düzey bir ismin araçta seyahat ederken etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

IDF tarafından aktarılan bilgiye göre söz konusu iki ismin Hüseyın Azgul, bir diğer saldırıda ise Hizbullah'ın elit birimi Rıdvan gücünden Muhammed Attiya'nın öldürüldüğü duyuruldu. Hizbullah ise bu saldırılara en büyüdkh misillemesini gerçekleştirdi.

Somali'de Türkiye gelişmesi: O anlaşma onaylandı Somali'de Türkiye gelişmesi: O anlaşma onaylandı Haberi Görüntüle

HİZBULLAH'TAN BÜYÜK MİSİLLEME

Hizbullah, İsrail'in düzenlediği SİHA saldırıların karşılık olarak iki İHA ile İsrail topraklarına saldırı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen saldırıların İsrail'in bu güne kadar ki en derin noktasına yapılan saldırı olarak belirtildi. Akka ile Lübnan sınırı arsındaki mesafe ise yaklaşık 18 kilometre olarak belirtildi.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading